Life

Ce mai fac Alin Oprea și Medana. Fostul cântăreț de la Talisman își răsfață enorm iubita

Alin Oprea (50 de ani) și Medana formează un cuplu de câțiva ani și artistul nu ratează ocazia să-și plimbe partenera de viață de fiecare dată când are ocazia.
26.08.2022 | 23:42
Ce mai fac Alin Oprea si Medana Fostul cantaret de la Talisman isi rasfata enorm iubita
Cum își înveselește Alin Oprea iubita. Unde a dus-o cântărețul pe Medana. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce mai fac fostul cântăreț de la Talisman și frumoasa brunetă care l-a cucerit iremediabil. Celebrul muzician își răsfață enorm iubita fie că este vorba de cadouri, fie de vacanțe în locuri speciale din străinătate.

Cum își înveselește Alin Oprea iubita. Unde a dus-o cântărețul pe Medana

Alin Oprea a dezvăluit cum își înveselește logodnica, Medana, cu care plănuiește să ajungă la altar în perioada următoare. Cei doi au plecat la Veneția, un loc pe care l-au vizitat în trecut, dar separat. Acum au avut parte de o experiență inedită.

ADVERTISEMENT

„Am avut parte de momente frumoase, încărcate cu emoție, împlinire și bucurie. Destinația aleasă a fost o idee foarte bună a Medanei, iar eu merg pe mâna ei când vine vorba despre concedii.

Un concediu neplanificat și refuzat de mine în prima etapă, mai ales că în luna mai avusesem deja un concediu, iar luna august este una foarte aglomerată pentru mine.

ADVERTISEMENT

După câteva ore m-am răzgândit și mi-am reactualizat programul astfel încât i-am făcut Medanei o surpriză de proporții când nu se aștepta. Am sunat-o și i-am spus să caute bilete de avion și destinația dorită.

Norocul ei a fost faptul că timp de 10 zile nu o văzusem, așa că fiindu-mi foarte dor de ea am cedat mult mai ușor”, a declarat artistul într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Medana, planuri de nuntă. Au ales data

Alin Oprea pune mare accent pe timpul petrecut cu iubita și pe călătoriile împreună. Cântărețul a învățat lecții importante din mariajul cu Larisa Uță și nu vrea să repete aceleași greșeli și cu actuala parteneră de viață.

În altă ordine de idei, cântărețul a subliniat că are încredere oarbă în Medana, alături de care vrea să pășească la altar. Cei doi au ales o dată pentru nuntă, dar încă nu au stabilit detaliile pentru marele eveniment.

ADVERTISEMENT