Life

Ce mai fac Simina și Zănoagă din primul sezon Puterea dragostei. Surpriză totală pentru fani

12.01.2021 | 21:31
Ce mai fac Simina si Zanoaga din primul sezon Puterea dragostei Surpriza totala pentru fani
Simina și Alex de la Puterea dragostei au un băiețel pe nume Dominic. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei, sezonul întâi, este singurul cuplu care a rezistat în timp din această emisiune și a reușit să formeze o familie, cei doi fiind părinții unui băiețel pe nume Dominic.

Simina și Alex au ieșit din lumina reflectoarelor la scurt timp după ce s-a încheiat primul sezon al reality-show-ului matrimonial de la Kanal D și și-au văzut de viața lor de cuplu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, cei doi au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit, iar astăzi au marcat acest moment așa cum au simțit ei mai bine.

Simina și Alex Zănoagă, un an de căsnicie plus un copil împreună

Cei doi au sărbătorit într-un cadru restrâns, în familie, primul an de căsnicie, iar pentru asta au pregătit un tort care spune povestea lor, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

ADVERTISEMENT

„Un an de când am ales să fim împreuna pentru tot restul vieții ! Te iubesc @zanoaga.alex_ ! Cel mai minunat tort ❤️”, a scris Simina de la Puterea dragostei pe Instagram marcând acest moment din viața lor.

simina alex zănoagă
Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei au împlinit un an de căsnicie. Foto: Instagram

Relația lor s-a format în casa Puterea dragostei

În urmă cu aproape doi ani, cei doi au spus într-un interviu acordat Andreei Mantea că pariază pentru trăinicia lor, convinși că vor avea parte de multe provocări, mai ales că Simina a fost din startul relației extrem de geloasă, căci despre Zănoagă au apărut tot felul de informații cu privire la infidelitățile sale de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că, cu siguranță, o să apară mai multe ispite și greutăți și că dacă într-adevăr ne potrivim o să fim împreună, dacă nu, asta e, noi am făcut ce am simțit aici”, spunea în 2019 Simina Loica.

„Mă simt super împlinită ca rezistat și că de multe ori am vrut să plec acasă. Dar cred că atunci când eu eram jos, Alex era puternic și mă ridică și invers”, mai povestea atunci fosta concurentă de la Puterea dragostei, potrivit Kanal D.

ADVERTISEMENT