ADVERTISEMENT
Life

Ce mai fac soții Stegaru la o lună de când nu mai apar pe sticlă. Postarea Vulpiței i-a surprins pe fani

Autor: Andreea Stanaringa | 05.10.2020 | 16:47
Ce mai fac soții Stegaru la o lună de când nu mai apar pe sticlă. Postarea Vulpiței i-a surprins pe fani
Ce mai fac soții Stegaru la o lună de când nu mai apar pe sticlă. Postarea Vulpiței i-a surprins pe fani! Sursa foto: Instagram

Vulpița și Viorel au deja o lună de când nu mai apar pe sticlă și fanii se întreabă ce s-a întâmplat cu ei. S-au bucurat de faimă timp de nouă luni odată cu apariția la”Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, cei doi și-au încetat aparițiile la televizor, iar fanii au fost luați prin surprindere, după cum relatează ciao.ro.

Vulpița și Viorel au venit la “Acces Direct” pentru a-și rezolva problemele și au sfârșit prin a avea propriul lor serial în cadrul emisiunii, care a luat sfârșit în luna septembrie.

Ce mai fac Vulpița și Viorel la o lună de când nu mai apar pe sticlă

Veronica “Vulpița” și Viorel Stegaru sunt doi soți din Blăgești și au venit în ianuarie la București pentru a-și rezolva problemele în căsnicie. Au participat la emisiunea Mirelei Vaida și au ajuns să aibă propriul lor serial în cadrul acesteia, timp de o oră.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii septembrie, fanii au avut parte de un anunț neașteptat. Soții Stegaru nu vor mai apărea la TV, după ce serialul lor a luat final. Viața lor a avut parte de multe schimbări în acest an.

Rămași la București, soții au experimentat o viață de vedete și au apărut la televizor. Cum asta nu a fost de ajuns, Vulpița și Viorel s-au lansat în muzică și au avut colaborări cu alți artiști, printre care Rafaelo și Axinte.

Vulpița își aduce aminte cu drag de momentele în care a participat la emisiune alături de partenerul ei. În urmă cu o zi, aceasta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de pe platourile de filmare de la Antena 1, îmbrăcată cu una dintre rochiile ei preferate.

ADVERTISEMENT

“Duminica ne relaxăm. Mai țineți minte când am purtat rochia asta?”, este descrierea imaginii postate de vedetă.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Duminica ne relaxam. Mai țineți minte când am purtat rochia asta? @acces_directoficial

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

Fotografia a strâns mii de like-uri, iar fanii i-au lăsat zeci de comentarii. “Mi-e dor de tine”, “Vulpy, vino înapoi la Acces, că mi-e dor de tineee”, “Ești frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere de la fani.

ADVERTISEMENT

Vulpița nu a scăpat însă de comentariile de hate. Aparițiile la TV împreună cu Viorel nu au fost apreciate de toată lumea, astfel că internauții i-au adus injurii pe rețelele sociale.

“Degeaba ai purtat haine scumpe și frumoase dacă ai ajuns înapoi acolo de unde ai plecat” sau “Stați acolo la voi….nu mai trebuiți la nimeni….cu greu ne-am eliberat de doi analfabeți…….” sunt doar două dintre mesajele dezaprobatoare la adresa soților Stegaru.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel au fost să culeagă via după jumătatea lunii septembrie și au postat un clip video pentru a le arăta și fanilor “noua” lor viață.

După ce s-a încheiat serialul lor de la “Acces Direct”, soții Stegaru s-au întors la Blăgești pentru a petrece timp cu fetița lor și cu restul familiei. Se pare că cele nouă luni la TV i-au ajutat să-și recapete armonia în cuplu și să o ia de la capăt.

Mirela Vaida a declarat că cei doi au plecat din propria inițiativă de la Antena 1 și le-a transmis gânduri bune.

ADVERTISEMENT

“Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!