Life

Ce mai face acum Maria Bamboi, mama eroină cu 13 copii. A devenit cunoscută în emisiunea lui Cătălin Măruță

30.12.2020 | 14:56
Ce mai face acum Maria Bamboi mama eroina cu 13 copii A devenit cunoscuta in emisiunea lui Catalin Maruta
Ce mai face acum Maria Bamboi, mama eroină cu 13 copii. A devenit cunoscută în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Maria Bamboi, cunoscută ca mama eroină care a dat naștere a 13 copii, a luat o decizie radicală după ce a devenit cunoscută în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Femeia originară din Onești a plecat din țară pentru a fi alături de cei dragi. 

Aceasta a apărut pentru prima oară pe sticlă în urmă cu mai bine de 10 ani când și-a spus povestea de viață, după ce unul dintre fii săi a participat la show-ul „Dansez pentru tine”. Ulterior, avea să devină renumită după ce a apărut într-o emisiune de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Avea 57 de ani când i-a cucerit imediat pe telespectatori cu felul său de a fi și cu glumele sale. Popularitatea Mariei Bamboi a crescut imediat, Cătălin Măruță numind-o asistenta sa. Femeia simplă din Onești își dădea cu părerea despre toate vedetele din showbiz fără să aibă vreo reținere.

Unde este și ce face în prezent Maria Bamboi, fosta asistentă a lui Măruță

La vremea respectivă Maria Bamboi a povestit că toți copii săi au luat calea străinătății, motiv pentru care suferea enorm că este departe de ei. Câțiva ani mai târziu, în anul 2017, avea să fie din nou invitată „La Măruță” unde a declarat că vrea să plece din România.

ADVERTISEMENT

Mama-eroină a mărturisit că vrea să se mute definitiv în Norvegia, acolo unde erau 9 dintre copiii săi. De asemenea, 3 dintre frați sunt stabiliți în Spania, în timp ce unul s-a mutat în Marea Britanie. Din păcate, distanța i-a făcut pe frați să se vadă tot mai rar.

Femeia a mai precizat că a luat decizia de a pleca din țara natală pentru a fi mai aproape de cei dragi, mai ales că venise pe lume încă o nepoțică. Maria Bamboi era încrezătoare în forțele proprii, mai ales că ajunsese să fie recunoscută pe stradă de foarte mulți oameni.

ADVERTISEMENT

„Da, plec la copii în Norvegia. Am cunoscut o mulțime de lume prin intermediul tău, lumea mă recunoaște pe stradă, acum stați cu ochii pe televizor. Mi s-a mai născut o nepoțică, s-a înmulțit familia Bamboi, face un an în decembrie”, spunea femeia înainte de a părăsi România, notează mgnews.ro.

Copiii Mariei Bamboi, rar pe meleagurile natale. Muncesc din greu peste hotare

„Noi nu am mai fost în țară. Doar mama se întoarce din când în când la casa noastră părintească din Onești. Face curățenie generală în casă și merge la tata la cimitir. Într-un singur an s-a întâmplat să nu revină în țară, în rest ea revine la 2-3 luni acasă, în țară.

ADVERTISEMENT

Noi, copiii, nu avem timp de concedii și vacanțe. Muncim din greu și cinstit printre străini pentru o pâine. Eu, de exemplu, sunt însoțitor pentru o doamnă care și-a pierdut vederea. Cum aș putea eu
să o las și să plec?! Muncesc 24 din 24 de ore.

Suntem 13 frați și niciunul rămas în țara. Suntem 9 copii stabiliți în Norvegia, 3 în Spania și 1 în Anglia, dar niciunul dintre noi nu s-a ajuns. Supraviețuim și muncim în ce domeniu găsim”, a declarat Cristina, una dintre fetele Mariei Bamboi, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT