Life

Ce mai face Adrian Petrache, finalistul sezonului trecut de la X Factor. Cântărețul i s-a confesat lui Pepe

15.04.2021 | 12:54
Ce mai face Adrian Petrache finalistul sezonului trecut de la X Factor Cantaretul i sa confesat lui Pepe
ADVERTISEMENT

Adrian Petrache a fost una din revelațiile sezonului trecut de la X Factor. Nepotul lui Florin Salam care a făcut parte din echipa Loredanei Groza a ajuns până în marea finală, iar popularitatea lui a crescut și mai mult după concursul muzical de la Antena 1.

Ce s-a întâmplat cu concurentul în cele 4 luni care au trecut de la finala X Factor? Ei bine, Petrache și-a făcut între timp canal de Youtube, acolo unde postează periodic cover-uri la melodii cunoscute, dar se bucură de un real succes datorită primei sale melodii pe care a realizat-o împreună cu Loredana și pe care publicul o știe din marea finală de la X Factor.

ADVERTISEMENT

Piesa „Efemer” are deja videoclip, iar nepotul lui Salam nu vrea să se oprească la asta, căci are în plan și alte melodii, dat fiind că este abia la începutul carierei sale muzicale.

Adrian Petrache, de la X Factor pe scena mare a muzicii?

Băiatul de 20 de ani care a făcut furori la X Factor a susținut un concert live online pe pagina de Youtube a lui Pepe, acolo unde a vorbit, printre altele, despre cum arată viața lui după experiența prin care a trecut în show-ul de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Adrian Petrache a avut deja un prim concert live în țară, în urmă cu o lună și ceva, la Suceava, iar modul în care a fost primit de publicul din Moldova l-a emoționat pe tânărul artist, căci nu se aștepta să fie atât de apreciat.

Își compune singur melodiile

„A fost cu public restrâns, cu distanțare”, a spus Petrache despre concertul pe care l-a susținut la Suceava, după ce internauții au început să își pună întrebări cum a reușit acesta să susțină un concert date fiind restricțiile pandemiei.

ADVERTISEMENT

Adrian a cântat pe pagina lui Pepe câteva melodii în premieră, unele compuse chiar zilele trecute, semn că finalistul de la X Factor nu s-a mulțumit cu titlul de participant în această emisiune și muncește din greu pentru a demonstra că are un loc în muzică.

 

Tags: