Life

Ce mai face Emanuel Neagu, finalist în primul sezon Survivor România. Emisiunea a fost o rampă de lansare pentru el

22.04.2021 | 17:30
Ce mai face Emanuel Neagu finalist in primul sezon Survivor Romania Emisiunea a fost o rampa de lansare pentru el
Emanuel Neagu, fost concurent la Survivor România în primul sezon. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emanuel Neagu, finalist în primul sezon Survivor România, a avut numai de câștigat de pe urma participării în reality-show-ul de la Kanal D.

Dansatorul a bifat o serie de succese după ce a participat în competiția din Republica Dominicană. Chiar dacă a pierdut în marea finală în fața Elenei Ionescu, Emanuel nu a suferit nicio clipă că nu s-a văzut cu premiul în mână, ba chiar s-a bucurat pentru câștigătoare, cu care are de altfel o frumoasă relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Artistul a apărut în mai multe videoclipuri muzicale și a realizat o serie de coregrafii pentru cântăreți. Emanuel apare inclusiv în clipul melodiei cu care Roxen va reprezenta România la Eurovision, „Amnesia”, la Rotterdam.

Emanuel Neagu de la Survivor România, profesor de dans

Pe lângă actorie, modelling și dans, Emanuel câștigă bani și ca profesor. Acesta predă periodic cursuri de dans pentru cei care vor să miște bine ori să deprindă anumite stiluri.

ADVERTISEMENT

Emanuel este extrem de activ pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe admiratorii și admiratoarele sale cu tot ceea ce face. Are atât pagină de Instagram cât și de Youtube, unde îl urmăresc zeci de mii de persoane.

Neagu realizează coregrafii pentru tot felul de melodii cunoscute, iar o parte a lecțiilor sale de dans pot fi regăsite pe pagina sa de Youtube.

ADVERTISEMENT

Are o prietenie frumoasă cu Elena Ionescu, câștigătoarea sezonului trecut

Fostul concurent și Elena Ionescu s-au apropiat destul de mult la Survivor România, iar fanii show-ului au crezut multă vreme că ar fi împreună.

Amândoi au negat că ar  exista o relație de iubire între ei, însă nu au putut infirma prietenia frumoasă care s-a creat între ei.

ADVERTISEMENT

„Suntem în toate filmulețele posibile și imposibile de pe internet. S-au exagerat foarte multe lucruri, au fost multe discuții, precum acelea că Emanuel a ajuns acasă la Elena, în patul Elenei. A fost, nu zic nu, dar am făcut un vlog împreună, și a fost extrem de viral. Oamenii empatizează cu fețele noastre și este frumos. De aceea, am considerat că trebuie să dezvoltăm colaborarea noastră”, a povestit Elena la ceva timp după terminarea primului sezon Survivor România.

 

ADVERTISEMENT