Fotbal intern

Ce mai face Massimo Maccarone, coşmarul FCSB-ului din semifinala Cupei UEFA 2006! Are 40 de ani, e în izolare şi abia aşteaptă să revină pe teren

27.04.2020 | 19:33
Ce mai face Massimo Maccarone cosmarul FCSBului din semifinala Cupei UEFA 2006 Are 40 de ani e in izolare si abia asteapta sa revina pe teren
ADVERTISEMENT

Massimo Maccarone, omul care i-a refuzat FCSB-ului o prezență istorică în finala Cupei UEFA, a ajuns la 40 de ani, se află în izolare, dar este gata să revină pe teren pentru Carrarese, formație de Serie C.

Massimo Maccarone abia așteaptă să revină pe teren

Astăzi, 27 aprilie, se împlinesc exact 14 ani de la unul dintre cele mai „negre” meciuri ale echipelor românești în cupele europene, mai exact de la celebrul Middlesbrough – FCSB 4-2.

ADVERTISEMENT

Performanța „roș-albaștrilor” a fost și este demnă de laude, dar din păcate a doua repriză a manșei retur din semifinala Cupei UEFA îi va face mereu pe români să se întrebe ce s-ar fi întâmplat dacă FCSB ajungea în finala cu Sevilla, câștigătoarea trofeului în acel sezon.

Massimo Maccarone, „călăul FCSB-ului”, care prin golul său din minutul 88 a adus tristețe în rândurile fanilor „roș-albaștrii” a ajuns la 40 de ani și este gata să revină pe teren, după ieșirea din starea de urgență.

ADVERTISEMENT

Maccarone evoluează în Serie C la Carrarese, formație pentru care a înscris două goluri în 24 de meciuri în actualul sezon.

Atacantul italian a declarat că nu îi este frică de coronavirus, în cazul în care va fi pus să joace: Într-o zi spun că fac tragerea la sorți, într-o zi spun că joci … Sănătatea în primul rând, dar dacă ar trebui să revin pe teren, nu mi-ar fi frică să iau coronavirus”.

ADVERTISEMENT

Lui Maccarone îi pare rău că nu a plecat mai devreme de la Middlesbrough

Massimo Maccarone a povestit că îi pare rău că nu a plecat mai devreme de la Middlesbrough și îl critică pe Gareth Southgate, actualul selecționer al Angliei, pentru că l-a convins să mai rămână, deși a avut o ofertă de la Red Bull Salzburg, formație pregătită de Giovanni Trapattoni

„Am jucat în ultimele sezoane ale carierei cu el și ca jucător a fost întotdeauna corect, amabil, umil. Ca manager, însă, nu mi-a plăcut foarte mult ce mi-a făcut. În afară de asta, am avut deja certuri cu Steve McClaren.

ADVERTISEMENT

Am spus nu la oferta de la Red Bull Salzburg pentru Gareth, care mi-a fost coleg și căpitan pentru patru ani. El îmi spunea mereu că nu înțelege de ce McClaren nu mă joacă titular.

Când a venit la cârma echipei am sperat că lucrurile o să se schimbe, dar mai mult mi-a trunchiat cariera”, a mai spus Maccarone.

  • 225.000 de euro este cota de piață a lui Massimo Maccarone, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: