Video. Ce mănâncă „Bizonul”? Gnohere, surprins la restaurant de paparazzi

Eduard Popa   
in Fotbal intern
16/04/2018, 10:24
Video. Ce mănâncă „Bizonul”? Gnohere, surprins la restaurant de paparazzi

Atacantul şi-a schimbat complet stilul de viaţă, dar a rămas o forţă de temut din punct de vedere fizic. Mai mult, Gnohere a devenit şi golgeterul României, chiar dacă a fost mai mult rezerva lui Alibec. Gnohere a reuşit însă să îl pună într-un con din umbră pe Alibec şi graţie alimentaţiei. 

„Bizonul” a fost surprins de paparazzi în acest weekend la un restaurant de lux din Capitală. Francezul a fost însoţit de soţie şi cei trei copii ai cuplului. Atacantul a mâncat cu această ocazie creveţi, o delicatesă care este ceva mai slabă în calorii. Vezi video aici

Gnohere: Am un metabolism ciudat

Când a jucat prima oară la Dinamo, francezul avea o mare problemă cu greutatea. El aduna 95 de kilograme la 1m83. Acum a slăbit aproape 10 kilograme. Gnohere a explicat aceste fluctuaţii de greutate într-un interviu acordat anul trecut pentru presa franceză: ”Eu şi unul dintre fraţii mei avem un metabolism foarte ciudat. Dacă într-o zi mănânc un kebab, iau în greutate 1,5 kilograme. Nu sunt gurmand de fel, dar dacă ajung să mănânc ceva gras, se vede imediat”, a mărturisit el pentru SFR Sport.

Închide ×