Life

Ce mânâncă, de fapt, românii într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Bulgaria: “Le primeai la cină, fuseseră spălate sub un jet de apă”

Ce meniu au românii care merg în Sunny Beach, într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Bulgaria. Un turist de la noi din țară și-a povestit experiența negativă.
03.09.2022 | 09:39
Ce mananca de fapt romanii intruna dintre cele mai cunoscute statiuni din Bulgaria Le primeai la cina fusesera spalate sub un jet de apa
Ce mânâncă, de fapt, românii într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Bulgaria. Foto: Colaj Fanatik / Facebook, Pixabay și Pinterest
ADVERTISEMENT

Un român a povestit experiența sa negativă în stațiunea Sunny Beach. Acesta a explicat ce li se dă de mâncare turiștilor și care au fost motivele nemulțumurilor sale.

Un român a explicat ce se mănâncă într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Bulgaria

Turistul român care a vrut să își petreacă vacanța în Bulgaria a explicat pe rețelele de socializare că nu se aștepta să aibă parte de lux, pentru că nu a plătit o sumă de bani așa mare.

ADVERTISEMENT

Dar surprizele neplăcute pe care le-a întâmpinat au fost atât de mari încât turistul român a decis să plece cu două zile mai devreme decât era programat, pentru că nu mai putea suporta dezastrul de la hotelul unde era cazat.

Ce l-a nemulțumit cel mai mult pe român a fost mâncarea, pe care a numit-o „necomestibilă”.

„Nu pot spune că am avut așteptări extraordinare (suma plătită a fost de 2200 lei, 2 adulți+un copil) dar nu ne așteptam la mâncare necomestibilă, veche”, și-a început românul discursul.

ADVERTISEMENT

Ce meniu primeau turiștii de la acetst hotel

Apoi, acesta a explicat în detaliu care era meniul zilnic de la hotelul aflat în stațiunea Sunny Beach. La micul dejun, se primeau în fiecare zi aceleași lucruri: pâine cu dulceață, salam, brânză și pâine.

La prânz, românul spune că li s-au dat chiftele „de care nu puteai să te atingi”, dar aceleași chiftele mai erau servite și la cină, cu sos.

ADVERTISEMENT

Tot la prânz se puteau servi paste cu sos de margarină, care erau din nou servite și la cină, după ce ar fi fost spălate de sos sub jetul de apă.

„Mic dejun: Salam, brânză, pâine, dulceață, cașcaval. ZILNIC!!! Prânz: Imitație de chiftele de pui, de care nu puteai să te atingi, iar dacă nu-ți plăceau la prânz, le mâncai la cină cu un sos alb adăugat, extra sărat și făcut în bătaie de joc.

ADVERTISEMENT

Tot la prânz era posibil să primești și niște paste, amestecate cu margarină cred, pe care de asemenea dacă nu le mâncai, le primeai la cine sub formă de paste simple, care cel mai probabil fuseseră spălate sub un jet de apă.

Pește… Pe care nu puteai să îl mănânci de asemenea”, a spus românul.

Unicele lucruri care i-au plăcut în ceea ce privește mâncarea au fost niște cartofi prăjiți și pâinea, care ar fi fost singurul lucru proaspăt din meniu.

ADVERTISEMENT
Tags: