Life

Ce mănâncă Emily Burghelea pentru a arăta atât de bine. Vedeta și-a dezvăluit dieta pe Instagram – Foto

24.06.2020 | 15:23
Ce mananca Emily Burghelea pentru a arata atat de bine Vedeta sia dezvaluit dieta pe Instagram  Foto
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a intrat în atenția tuturor odată cu demisia cu surle și trâmbițe de la Antena 1, iar acum fosta asistentă tv este una dintre cele mai urmărite vedete din România.

Emily Burghelea se menține în formă cu pește și fructe de mare

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil, care a ajuns pe locul doi în marea finală a concursului de la Kanal D (sezonul în care a câștigat fosta ei prietenă, Iuliana) are un trup de invidiat, pe care telespectatorii l-au putut remarca în timpul emisiunilor Acces direct.

ADVERTISEMENT

Emily nu face figuri la mâncare și nu este vreuna din acele dive de pe Instagram care să dea sfaturi de nutriție, despre cum să mâncăm mai ecologic, în timp ce multe dintre respectivele influencerițe pot fi văzute ziua în amiaza mare consumând de la fast-food-uri porții duble.

Emily Burghelea este înnebunită după pește și fructe de mare, iar aceste alimente nu lipsesc aproape niciodată din mesele ei zilnice, mai ales acum, pe timpul verii, când ar trebui cu toții să adoptăm o dietă cât mai prietenoasă cu organismul nostru.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă s-a dus în Grecia

Aflată în vacanță în Grecia, Emiliana a postat pe contul ei de Instagram, la secțiunea Stories, câteva imagini cu ceea ce mănâncă zi de zi, asta pentru cei care se întreabă dacă urmează vreo dietă anume.

Din respectivele imagini se poate vedea clar cu ce se întreține blondina: pe lângă razele soarelui care îi conferă vitamina D și marea, Emiliana bea multă apă și mănâncă pește.

ADVERTISEMENT

Din meniul ei din Grecia nu au lipsit nici creveții, iar când vine vorba de pește, fostei asistente de televiziune îi place ca acesta să fie cât se poate de proaspăt, preparat cu ulei de măsline și câteva felii de lămâie.

De altfel, de când a explodat bomba de la Acces direct, fanii Emilianei (care are 254.000 de urmăritori pe Instagram) îi cer să posteze tot mai des filmulețe cu ce face în viața ei de zi cu zi.

ADVERTISEMENT
emily burghelea
Emily Burghelea adoră creveții și peștele. Sursa foto: Instastory