Life

Ce mănâncă Loredana Groza pentru a se menține în formă. Imaginile postate de divă pe Instagram

Loredana Groza arată fabulos la cei 51 de ani pe care îi are! Multe femei se întreabă ce mănâncă artista de arată atât de bine! Diva nu își ascunde dieta, ba chiar se laudă pe Instagram cu preparatele ei preferate.
10.03.2022 | 12:24
Loredana Groza, cântăreață și jurată la X Factor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza arată fabulos la vârsta de 51 de ani! Fanii spun că este chiar mai în formă decât în urmă cu zeci de ani, când a debutat în muzică. Care este secretul siluetei sale?

Ce mănâncă Loredana Groza pentru a arăta atât de bine

Confruntată cu acuzația că ar fi apelat la mai multe operații estetice, Loredana a negat de fiecare dată acest lucru. A spus mai mereu că felul în care arată se datorează atenției pe care o acordă alimentației sale și mișcării.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că apelează la anumite tratamente cosmectice non-invazive, după ce unii cârcotași au zis că și-ar fi injectat până și fața cu tot felul de substanțe pentru întinerire. Legat de alimentație, Loredana nu ține nimic secret.

Cele mai noi imagini postate de jurata de la X Factor pe Instagram i-au lămurit pe cei care se întrebau ce fel de dietă urmează artista. Lori este înnebunită după creveți, scoici (și cam tot ce ține de fructe de mare). Nu lipsesc din meniul ei nici legumele la grătar ori cartofii prăjiți.

ADVERTISEMENT

Când nu merge sală, face exerciții la acasă

În alte postări mai vechi, tot pe Instagram, Lori le-a arătat fanilor că îi plac foarte mult și salatele, iar micul dejun este format în mare parte din iaurturi degresate și fructe uscate. Din alimentația ei lipsesc cu desvăvârșire produsele care conține zahăr rafinat. Nu este nici o mare fană a cafelei!

Orice ar mânca, însă, vedeta ține cont de faptul că fără mișcare nu ar avea trupul tonifiat. Cântăreața merge cât de des poate la sală și aleargă în timpul ei liber, acestea fiind două dintre activitățile cele mai importante pentru a se menține în formă.

ADVERTISEMENT

Atunci când nu are chef de sala de fitness, Lori își alocă 10 minute pe zi pentru ezerciții fizice pe care le face la ea acasă. Pe rețelele de socializare, aceasta postează din când în când videoclipuri cu modul în care se antrenează.