Life

Ce mănâncă Mihaela Bilic în fiecare zi: “Sunt slăbiciunile mele”

Mihaela Bilic a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi, dar și care sunt slăbiciunile sale. Meniul nutriționistului de la Pro TV.
22.03.2023 | 14:54
Ce mananca Mihaela Bilic in fiecare zi Sunt slabiciunile mele
Ce obișnuiește să mănânce Mihaela Bilic. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a recunoscut care sunt slăbiciunile ei. Nutriționistul recomandă un stil de viață sănătos, dar are și momente în care simte nevoia să se răsfețe cu diverse preparate culinare.

Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt slăbiciunile ei

De când a devenit cunoscută în spațiul public, Mihaela Bilic a dezvăluit numeroase sfaturi în legătură cu stilul de viață atunci când vine vorba despre alimentație. Multe persoane ascultă sugestiile nutriționistului atunci când apare la TV, dar și când postează diverse curiozități în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a vorbit, în cadrul unui interviu, despre obiceiurile sale alimentare. Aceasta încearcă să mănânce din toate, în cantități mici, fără să aibă interdicții.

Cu toate că le dă oamenilor sfaturi despre cum să aibă un stil de viață sănătos, vedeta recunoaște că are câteva slăbiciuni, printre care și anumite produse de panificație și cartofii prăjiți.

ADVERTISEMENT

“Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos.

Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele”, a declarat nutriționistul pentru viva.ro. Mai mult, Mihaela Bilic a recunoscut că mănâncă și preparate fast-food, cum ar fi shaorma și pizza.

ADVERTISEMENT

Care este meniul Mihaelei Bilic într-o zi

De asemenea, Mihaela Bilic a dezvăluit și ce mănâncă într-o zi. Nutriționistul are doar o masă pe zi și preferă să mănânce seara. Pe parcursul zilei mai bea, în schimb, lichide, iar seara mănâncă ceva mai sățios. În plus, este important ca senzația de foame să fie “educată”.

“Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic, și atunci prefer că îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi.

ADVERTISEMENT

Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7. Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură”, a explicat aceasta.

Întrebată ce le recomandă celor care vor să scape de kilogramele în plus, Mihaela Bilic a spus că ciorbele, carnea la grătar și salatele în număr cât mai mare sunt de mare ajutor. Cei care vor să slăbească trebuie să mănânce foarte rar dulciuri, doar o dată pe săptămână, potrivit sfaturilor vedetei.

ADVERTISEMENT