Life

Ce mănâncă Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei nu s-ar atinge de aceste alimente

Ce mănâncă Vladimir Putin. Președintele Rusiei are o dietă sănătoasă și sunt anumite alimente de care nu s-ar atinge niciodată. Are reguli stricte legate de mâncare.
24.03.2022 | 10:15
Ce mananca Vladimir Putin Presedintele Rusiei nu sar atinge de aceste alimente
Ce mănâncă Vladimir Putin, președintele Rusiei. Sursa foto: Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin are o rutină atunci când vine vorba despre alimentele pe care le mănâncă. Liderul de la Kremlin are și o listă de alimente pe care nu le-ar consuma niciodată. Regulile sunt stricte atunci când vine vorba de mâncare.

Ce mănâncă Vladimir Putin. Dieta liderului de la Kremlin

După ora 12, atunci când se dă jos din pat, președintelui rus îi place să mănânce brânză de vaci, alături de o omletă din ouă de prepeliță sau de terci de ovăz.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, micul dejun preferat al lui Putin constă într-o farfurie de ouă de prepeliță, pe care le spală cu suc de fructe.

La aproape 70 de ani, dieta politicianului este una destul de sănătoasă. Vladimir Putin nu s-ar atinge de dulciuri, care sunt excluse din meniul său, notează Daily Star.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Rusia, dieta lui Putin conține multe legume, mai ales roșii, castraveți și salată verde. Deși carnea de oaie îi place cel mai mult, președintele preferă să consume pește. Acesta este servit, de obicei, alături de garnitură de legume.

Din cauza programului încărcat, președintele rus sare peste mese, dar nu și atunci când călătorește prin Rusia. Acesta ar prefera să consume fructe și să bea kefir. De altfel, fosta lui soție, Ludmila, spunea că acesta obișnuia să aștepte cu un pahar de kefir pe masa din bucătărie, o metodă de a-i atrage atenția.

ADVERTISEMENT

Putin preferă alimentele proaspete

Înainte de a lua orice masă, un tester alimentar va lua o mostră din orice fel de mâncare pentru a se asigura că nu a fost amestecat cu otravă.

Președintele preferă să servească totul proaspăt, cele mai multe alimente provenind de pe moșiile agricole ale Patriarhului Kirill.

ADVERTISEMENT

După prima masă a zilei, Putin ia câteva guri de cafea și înoată timp de două ore. În acele momente se gândește cel mai mult, după cum spun asistenții săi politici.

Abia după ce termină sesiunea de înot, urmat câteodată de antrenament la sală, liderul de la Kremlin își începe treburile la birou.

ADVERTISEMENT