Life

Ce mănâncă zilnic Neti Sandu pentru a se menține în formă. Secretul siluetei de vis la 64 de ani: „Baza mea”

Neti Sandu a împărtășit secrete de frumusețe și a spus care sunt alimentele pe care le consumă în fiecare zi, pentru o siluetă de vis.
29.05.2023 | 09:24
Ce mananca zilnic Neti Sandu pentru a se mentine in forma Secretul siluetei de vis la 64 de ani Baza mea
Neti Sandu a spus cum își menține silueta. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În vârstă de 64 de ani, Neti Sandu este foarte atentă la imaginea sa. Cea mai cunoscută prezentatoare a horoscopului de la noi din țară nu mănâncă decât anumite preparate și nici la restaurant nu se abate prea mult de la dieta sa.

Neti Sandu a dezvăluit ce dietă urmează la 64 de ani

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de horoscop de la noi de țară. Apare în fiecare zi la televizor, astfel că își dorește să arate impecabil de fiecare dată. Iar când vine vorba de siluetă, are un regim bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta Pro TV mănâncă în fiecare zi același preparat. O singură dată pe săptămână își permite să trișeze. Nici atunci când merge la restaurant nu se abate prea mult de la dieta sa, după cum a dezvăluit recent.

„Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig.

ADVERTISEMENT

Atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend. După care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit”, a declarat Neti Sandu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Părul vedetei, asociat de mult ori cu perucă

Neti Sandu a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice și că nu consideră că sunt pentru ea. În schimb, folosește anumite creme din ingrediente naturale. Cele mai scumpe produse le folosește la ocazii.

Totodată, astrologul de la Pro TV a explicat cum își îngrijește părul. De multe ori, i s-a spus că poartă o perucă s-au chiar a fost agresată pe stradă. „Pentru ten, pentru că mă machiez zilnic, am niște produse cu acid hialuronic și colagen, pe care le folosesc ca bază.

ADVERTISEMENT

Crema de la plafar, să fie cât mai naturală. Am și alt fel de creme, mai pretențioase, dar le dau doar pentru efect de scenă. Demachierea e foarte importantă, oricât de târziu ar fi, niciodată nu mă bag la somn machiată.

Pentru păr, mă spăl doar cu șampon, fără balsam, fără protecție, fără fixativ, fără placă. Părul meu așa stă dacă îl coafez frumos, cu peria”, a mai spus Neti Sandu pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: