Life

Ce mâncare gătește Andra de Paște. Măruță, atenție la cântar!

16.04.2021 | 13:21
Ce mancare gateste Andra de Paste Maruta atentie la cantar
Ce gatește Andra de Paște? Sursă foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Puțină lume știe că Andra nu este doar o artistă de succes, ci este și o gospodină desăvârșită. Soția lui Cătălin Măruță abia așteaptă Sărbătorile Pascale, ca să îi bucure pe cei dragi cu bucatele alese. Ce mâncare gătește Andra de Paște?

Artista a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la ProTV. A fost însoțită de cei de la 3 Sud Est, alături de care a lansat o melodie de succes, cu care a ajuns pe locul 1 în trending pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, cei patru cântăreți au povestit și despre experiența cu COVID, Mihai și Laurențiu fiind și ei infectați în ultimele luni, la fel ca Andra. Însă, după acest subiect dureros, a venit și unul mai plăcut în discuție.

Ce mâncare gătește Andra de Paște

Artista este pasionată de gătit și face asta cât se poate de des, în pofida programului deosebit de aglomerat. Ea a povestit, în emisiunea Vorbește Lumea, ce bucate o să pună pe masă de Sărbători.

ADVERTISEMENT

“În viață, lucrurile mi s-au întâmplat la momentul potrivit. Efectiv mă durea tot pieptul. (n.r. Andra despre COVID-19) Nu cred că o să fie oameni care să nu treacă prin asta.

Salată de boeuf, sarmale, chiftele, șnițele. Eu gătesc, de când m-am măritat. I-am spus mamei: o să îți arăt că știu să gătesc. Mie îmi place, este modul meu de a mă relaxa”, a declarat Andra.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Măruță îl răsfață des

Nu este pentru prima oară când Andra ne dezvăluie ce mâncare gustoasă pregătește pentru soțul ei, dar și pentru cei doi copii. Chiar dacă nu se poate ocupa de asta zilnic, atunci când o face se golesc rapid toate farfuriile.

„Îl aștept mereu cu chef de vorbă, îi povestesc ce am făcut cu Eva și David, el ne spune ce s-a întâmplat la platou. Apoi, ne pregătim de cină.

ADVERTISEMENT

Gătim, ca de obicei, salate, supe, pește și fructe de mare, ne plac foarte mult, dar și clasicele fripturi cu piure, orez cu lapte sau plăcinte”, povestea Andra anul trecut, în pandemie.

ADVERTISEMENT