Life

Ce mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Micuța va împlini 2 ani pe 20 septembrie

23.08.2020 | 17:02
Ce mare sa facut fetita Elenei Udrea Micuta va implini 2 ani pe 20 septembrie
Ce mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Micuța va împlini 2 ani pe 20 septembrie
ADVERTISEMENT

Adrian Alexandrov, soțul Eleni Udrea, este un tată fericit și împlinit, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Zilele trecute, Adrian a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu micuța Eva Maria pe care o ține în brațe.

Iubirea și recunoștința i se puteau citi pe chip. Adrian o ține pe micuță în brațe și îi zâmbește cu dragoste, iar ea îl prinde cu mânuțele de față și își pună capul pe nasul lui. Un tablou minunat.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, și Adrian Alexandrov au devenit părinți pe 20 septembrie 2018.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, va împlini doi ani

Imaginea postată de Adrian în mediul online a stârnit reacții imediat: ”Ce drăgălașă este! Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii! Ședere plăcută la noi, la munte!”, este unul dintre comentarii.

ADVERTISEMENT
Adrian Alexandrov, Eva Maria
Ce mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Micuța va împlini 2 ani pe 20 septembrie. sursă Instagram

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au căsătorit în secret în luna septembrie a anului trecut, eveniment pe care l-au orgamizat în același timp cu botezul micuței Eva Maria, în vârstă de un an, la acea vreme.

Elena Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie albă, semnată de Dana Budeanu, vestimentație destul de criticată de creatorul de modă Iulia Albu. De asemenea, fetița a avut parte de o două perechi de nași.

ADVERTISEMENT

„ Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. 

O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris Adrian Alexandrov pe rețelele de socializare la scurt timp după ce Elena Udrea a adus-o pe lume pe Eva.

ADVERTISEMENT