Life

Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Tonciu! Nu seamănă deloc cu vedeta TV – FOTO

18.06.2020 | 15:25
Ce mare si frumoasa a crescut fiica Andreei Tonciu Nu seamana deloc cu vedeta TV  FOTO
Andreea Tonciu. Foto: INSTAGRAM
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este mândră nevoie mare de fiica ei, pe care o plimbă peste tot cu ea. Vedeta TV postează imagini pe Instagram cu micuța.

Blondă cu ochi albaștri, Rebecca este leită tatăl ei.

Fosta asistentă TV a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu patru ani, după ce s-a căsătorit cu Daniel Niculescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu are o fetiță superbă

Bruneta nu lucrează în acest moment, motiv pentru care stă acasă cu fetița, alături de care face plimbări lungi cu bolidul de lux pe care îl conduce.

” Ești inima mea frumoasă!❤️Te iubesc cel mai mult!”, este comentariul Andrei Tonciu, pe rețeua de socializare. Prietenii virtuali au reacționat. ” Seamănă leit cu tatăl”.

ADVERTISEMENT

În fotografiile postate de Tonciu împreună cu fiica ei, Rebecca, aceasta își etalează și ținutele, dar și mașinile scumpe. Fosta concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, le-a împărtășit fanilor bucuria pentru noua achiziție. “Să o stăpânești sănătoasă și să vă aducă cu bine de peste tot, surioară! Te pup ?”, “Poartă centura???”, “Wow, să ai noroc de ea?”, “Superbă!”, “Să o stăpânești sănătoasă şi să te bucuri de ea, Andreea”

Andreea Tonciu conduce mașini de lux
Andreea Tonciu conduce mașini de lux

Andreea Tonciu nu mai suportă să stea acasă, motiv pentru care s-a înscris în emisiunea de la Kanal D. În trecut, ea își amenința soțul că se angajează inclusiv pe 2000 de lei.

ADVERTISEMENT

De această problemă, brunetă s-a plâns de nenumărate ori.

“Am fost în depresie! Mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri…

Rebecca este leită tatăl ei

Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.r.: soțului său): Mă duc şi mă angajez pe 2000 de lei, i-am zis. Sincer!”, povestea fosta concurentă Bravo Ai Stil Celebrities, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Rebecca, fiica Andrei Tonciu, alături de tatăl ei
Rebecca, fiica Andrei Tonciu, alături de tatăl ei

Anamaria Prodan, nașa micuței Rebecca

Soția lui Laurențiu Reghecampf este nașa fetiței Andreei Tonciu. De altfel, fosta asistentă TV a numit-o după fiica cea mică a nașei. Anamaria Prodan este atentă cu fina ei și o vizitează ori de câte ori se află în țară.

Impresara de fotbal o copleșește pe micuță cu daruri și este la curent cu tot ce face prin intermediul rețelelor de socializare.

Andreea Tonciu a mai fost într-o relație cu Nicolae Mitea, însă după 6 ani de relație s-au despărțit. Pe actualul soț l-a cunoscut într-un centru comercial, iar în 3 luni a rămas gravidă.

Mai târziu, cei doi au făcut și nunta, cununia civilă și petrecerea.

ADVERTISEMENT