News

Ce mașină a avut Gigi Becali în anii 90. Imagini cu bolidul de lux al afaceristului

31.01.2021 | 16:14
Ce masina a avut Gigi Becali in anii 90 Imagini cu bolidul de lux al afaceristului
Ce mașină a avut Gigi Becali în anii 90. Imagini cu bolidul de lux al afaceristului. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost tot timpul o persoană atrasă de autoturismele de lux. Încă din anii 90, acesta avea o mașină rară pe șoselele din țară.

După Revoluția din 1989, omul de afaceri și-a cumpărat o mașină cu care a făcut senzație pe străzile din România, pentru care a avut multe oferte.

ADVERTISEMENT

În prezent, pe lângă pasiunea sa primordială pentru afaceri, Becali se remarcă prin garajul său dominat de mașini scumpe.

Ce mașină conducea Gigi Becali în anii 90

Prima mașină străină de lux a lui Gigi Becali, cu care a ieșit pe străzile din București imediat după căderea regimului comunist, a fost un Mercedes 190 de culoare neagră. Despre acest bolid, latifundiarul a povestit într-un filmuleț, care a fost difuzat la o emisiune TV.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație la România TV, Gigi Becali a mărturisit că autoturismul era la acea vreme unul dintre cele mai frumoase din Capitală.

Fabricată în 1986, mașina avea atunci 155.000 de kilometri la bord. Becali a dezvăluit că mulți oameni au vrut să-i cumpere limuzina, pe care el o achiziționase din Germania cu 15.000 de mărci, însă acesta nu s-a uitat la nicio ofertă.

ADVERTISEMENT

”Sunt mulți oameni care au vrut să o cumpere. Mi-au zis: ‘Nu ne-o vinzi?’ Am zis că nu. Nu o dau nici cu 25.000 (n.r. mărci)”, spunea Becali la acea vreme, într-un dialog cu altă persoană.

Becali și-a păstrat pasiunea pentru mașinile de lux și în prezent

Și după anii 2000, Gigi Becali și-a păstrat pasiunea pentru mașinile rare, de lux, și a schimbat numeroase modele, cea mai cunoscută fiind un Maybach. Colecția sa a fost întregită cu mai multe exemplare Mercedes S-Class și chiar un Rolls-Royce Phantom.

ADVERTISEMENT

Ulterior, patronul FCSB și-a mai luat un Mercedes-Maybach S500, în 2016. Prețul de pornire al acestei limuzine este de 138.000 de euro, dar în funcție de dotări, se poate ajunge și la 200.000 de euro.

În 2019, Becali a fost văzut la bordul unei mașini Bentley Bentayga, model 2019. Acest model este considerat de către specialiști, unul dintre cele mai puternice, rapide și luxoase modele SUV din lume. Bolidul are un motor W12 de 6 litri cu 600CP, care ajunge la o viteză de până la 300km/h.

ADVERTISEMENT