Life

Ce mașină conduce Andreea Bălan. Fosta soție a lui George Burcea nu s-a uitat la bani când a cumpărat-o

Iată ce mașină conduce Andreea Bălan. Artista câștigă destul de bine și nu se uită deloc la bani, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.
24.11.2021 | 12:04
Ce masina conduce Andreea Balan Fosta sotie a lui George Burcea nu sa uitat la bani cand a cumparato
Ce mașină conduce Andreea Bălan. Cântăreața nu s-a uitat la bani atunci când și-a cumpărat bolidul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar munca și dedicarea i-au fost răsplătite cu câștiguri uriașe, astfel că vedeta conduce o mașină de lux.

Bolidul ei are un preț uriaș, mult mai mare decât cel al unui apartament. Blondina a fost surprinsă, recent, într-o parcare dintr-o zonă selectă a Capitalei, coborând din mașina ei.

ADVERTISEMENT

Nici alte vedete nu se uită la bani atunci când își aleg un autoturism. Gina Pistol și Pepe sunt doar câteva nume cunoscute din România care dețin un bolid de lux.

Ce mașină conduce Andreea Bălan

Andreea Bălan nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba de mașina pe care o deține. Blondina a fost surprinsă într-o parcare din zona Băneasa, în timp ce cobora din bolidul ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața deține un Range Rover de lux, care costă nu mai puțin de 100.000 de euro, potrivit click.ro.

În afară de faptul că are o carieră muzicală de peste 20 de ani și este una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andreea Bălan câștigă bani și din emisiunile TV și reclamele pe care le face.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a oprit în parcarea de la Băneasa doar pentru a-și cumpăra o cafea. Atunci când a trecut pe lângă o cerșetoare, Andreea Bălan nu a ezitat și i-a oferit femeii o bancnotă de 50 de lei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Ce mașini conduc Gina Pistol și Pepe

Gina Pistol a condus un Audi Q5 ani la rând, însă recent a decis să-și achiziționeze o mașină mai spațioasă, acum că a devenit mămică.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a fost surprinsă în timp ce mergea la cumpărături cu noua ei mașină. Blondina deține un Mercedes ML gri cu un portbagaj spațios, perfect pentru a depozita cumpărăturile.

Surprinsă la un magazin de bricolaj din Capitală, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a ales o ținută lejeră și a făcut toate cumpărăturile necesare pentru casă.

În afară de proiectele de televiziune, vedeta mai câștigă bani și din reclamele la diverse produse.

După ce a început o relație cu Yasmine Ody, Pepe a decis că e momentul să facă o schimbare. Artistul și-a achiziționat o nouă mașină, iar acum deține un BMW seria 8.

Interpretul a fost surprins la cumpărături alături de iubita lui. Pepe a condus autoturisme precum Mercedes CLS, un Porche Cayenne şi un BMW X6 în ultimii ani, iar acum a decis că e momentul să-și ia un nou bolid.

ADVERTISEMENT