Life

Ce mașină conduce Cătălin Măruță. Prezentatorul de la Pro TV nu s-a uitat la bani

Cătălin Măruță, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, conduce mașini de lux care se ridică la sume de mii de euro.
10.10.2021 | 11:30
Ce masina conduce Catalin Maruta Prezentatorul de la Pro TV nu sa uitat la bani
Ce mașină conduce Cătălin Măruță. Prezentatorul de la Pro TV nu s-a uitat la bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV nu se uită deloc la bani când vine vorba de confortul autoturismului pe care-l conduce, dovadă că a schimbat mai multe mașini de-a lungul timpului.

Cătălin Măruță deține în momentul de față un Volvo XC90, al cărui preț poate ajunge până la 63.000 de euro. Autoturismul este folosit ca și mașină de familie.

ADVERTISEMENT

Soția moderatorului, cântăreața Andra, are la rândul ei un alt autoturism, un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro. Acesta este primit de la o reprezentanță auto.

Cătălin Măruță, mașină de mii de euro. Ce preferă prezentatorul și soția sa, Andra

După cum se poate observa Cătălin și Andra Măruță preferă SUV-urile, asta pentru că au dimensiuni mai mari, dar și foarte mult spațiu și confort la interior.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se poate observa și datorită mașinilor pe care cele două vedete le-au avut de-a lungul timpului. În trecut, au deținut în garaj și un Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro.

De asemenea, în anul 2012 Cătălin Măruță se prezenta la volanul unui Ranger Rover, care se ridică la suma de 55.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu, în 2014, prezentatorul de la Pro TV făcea senzație pe străzile din Capitală cu un Mercedes C 220, în valoare de 40.000 de euro.

Cătălin Măruță, de la mașini franceze la cele nemțești

Vedeta a mărturisit la un moment dat care a fost prima mașină pe care a condus-o. Imediat ce a luat permisul de conducere, moderatorul originar din Târgu-Jiu și-a cumpărat o Dacie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, odată cu angajarea la TVR și-a schimbat autoturismul și a trecut la un Opel Vectra. A rămas fidel acestei mărci, iar mai târziu și-a luat, Astra.

Ascensiunea în televiziune și mutarea la un alt post l-a făcut să se gândească mai mult la mașinile de origine germană, care se pare că sunt pe placul său.

Gustul lui Cătălin Măruță pentru mașinile de lux este unul care se poate observa și la alte vedete de la noi, care investesc bani frumoși în autovehicule.

ADVERTISEMENT