Life

Ce mașină conduce Constantin Enceanu. Nu s-a uitat la bani când și-a cumpărat bolidul de lux

Ce mașină conduce Constantin Enceanu? Artistul este un pasionat al automobilelor și a cheltuit o mică avere pentru a-și cumpăra mașina pe care o conduce acum.
20.11.2021 | 23:05
Ce masina conduce Constantin Enceanu Nu sa uitat la bani cand sia cumparat bolidul de lux
Ce mașină conduce Constantin Enceanu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică populară este un cunoscut pasionat de automobile, așa că nu se putea ca el să conducă o mașină oarecare.

Mai mult decât atât, mașina pe care o conduce Constantin Enceanu se poate numi cu ușurință un bolid de lux, mai ales având în vedere faptul că aceasta costă la fel de mult ca două garsoniere.

ADVERTISEMENT

Vorbim, așadar, despre o sumă fabuloasă de bani pe care artistul a plătit-o pentru mașina pe care o conduce în acest moment, cu care poate să îi facă indivioși pe mulți dintre șoferii de pe șoselele noastre.

Ce mașină conduce Constantin Enceanu. Este vorba de un bolid de lux

Trebuie menționat, de asemenea, și faptul că artistul are un garaj plin de mașini, de la cele mai celebre mărci din lume, așa că acestea nu sunt deloc ieftine.

ADVERTISEMENT

Mașina cu care merge cel mai des și pe care o iubește cel mai mult este un Mercedes E-Class de culoare aurie, care costă circa 60000 de euro.

Nu este un preț deloc neglijabil, dar acesta dovedește că artistului îi merge foarte bine astfel că își permite să-și facă aceste plăceri din domeniul auto.

ADVERTISEMENT

Totodată, fiind foarte pasionat de șoferie, artistul Constantin Enceanu nu a fost ferit de evenimente neplăcute în trafic.

Acesta chiar a recunoscut că uneori când se grăbește calcă pedala de accelerație poate mai mult decât ar trebui și a recunoscut că a luat mai multe amenzi din cauza vitezei și că nu merge întotdeauna cu cea stabilită de lege.

ADVERTISEMENT
Ce mașină conduce Constantin Enceanu
Ce mașină conduce Constantin Enceanu. Foto: Auto Test Magazin

Constantin Enceanu a recunoscut că a luat amenzi pentru viteză

„Când sunt în criză de timp mai apăs acceleraţia. Aş fi un nesimţit să spun că merg doar legal. Am plătit câteva amenzi pentru viteză”, a spus Constantin Enceanu.

De asemenea, în anul 2017, Constantin Enceanu a tras o sperietură zdravănă, după ce un mistreț i-a ieșit în față și nu a mai putut face nimic pentru a-l evita, lucru care a dus la un accident care putea să fie unul deosebit de grav.

Din fericire, acesta nu a fost rănit în urma evenimentului rutier, dar a rămas cu mașina avariată.

„Un porc mistreț a dat în mine… Mergeam normal, regulamentar și pac, a vrut să facă o tamponare cu Enceanu. În rest, doar incidente minore”, a dezvăluit solistul după accident, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT