ADVERTISEMENT
Life

Ce mașină conduce Florin Călinescu. Juratul de la Românii are în garaj autoturisme scumpe, dar în oraș umblă cu unul ieftin!

Ce mașină conduce Florin Călnescu, juratul de la Românii au talent? Mulți se așteaptă să fie un bolid extrem de costisitor, însă actorul nu are deloc fițe!
Autor: Dan Suta | 01.06.2021 | 12:32
Ce mașină conduce Florin Călinescu. Juratul de la Românii are în garaj autoturisme scumpe, dar în oraș umblă cu unul ieftin!
Florin Călinescu, actor și jurat la Românii au talent. Foto: captură PRO TV

Florin Călinescu și-ar permite oricând o mașină de ultimul răcnet, însă marele actor și jurat al emisiunii Românii au talent se limitează la ceva modest.

ADVERTISEMENT

Cu toate că în garajul său se regăsesc mai multe mașini, inclusiv un Jaguar, acesta alege ca pentru deplasările în oraș să se plimbe cu ceva care să nu atragă atenția asupra lui.

Pentru el este important ca mașina pe care o conduce să fie funcțională și să se simtă confortabil în ea.

Ce mașină conduce cel mai des Florin Călinescu. Autoturismele din garajul actorului

Florin Călinescu a fost surprins în urmă cu mai mulți ani la volanul unui SUV militar în București, Mașina, destul de încăpătoare, îi satisface nevoile lui Călinescu. Aceasta nu se ridica atunci la un preț piperat.

ADVERTISEMENT

Recent, acesta a fost văzut la bordul unui Ford pe care și-l permit mulți români. E vorba tot despre un tip de mașină spațioasă, excelentă mai ales atunci când merge la cumpărături ori în vacanțe.

Chiar dacă este văzut cel mai des la volanul unei mașini pe care și-o permite orice român din clasa medie, în garajul său se regăsesc mai multe autoturisme. Acestea au un preț ceva mai ridicat.

Averea juratului de la Românii au talent

Potrivit ziarului Libertatea, Florin Călinescu deține un Jaguar, un Porsche și un Merecedes AMG. În oraș a fost văzut mai mult cu Ford și Sandero, iar de mașinile scumpe din garaj are grijă ca de ochii din cap.

ADVERTISEMENT

Actorul se numără printre celebritățile din România care nu se poate plânge de situația sa financiară. De-a lungul carierei sale în televiziune și lumea artistică, acesta a strâns bani frumoși. Și-a achiziționat mai multe case și terenuri.

Juratul de la Românii au talent s-a dovedit a fi de-a lungul timpului nu doar un actor bun, ci și un afacerist desăvârșit.

ADVERTISEMENT

La vârsta de 65 de ani, actorul deține două terenuri, unul în Argeș, altul în Brașov. Mai are și câte două apartamente: unul în Timișoara și altul în Capitală.

De asemenea, potrivit declarației sale de avere, acesta mai are o casă de vacanță la Brașov și suma de 62.000 de euro în conturi.

ADVERTISEMENT

Călinescu este și patronul unui restaurant. Acesta are și o firmă de producție cinematografică și de televiziune. Compania de producție artistică se numește Florin Călinescu Media Company Impex SRL.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!