Life

Ce mașină conduce Florin Călinescu. Juratul de la Românii are în garaj autoturisme scumpe, dar în oraș umblă cu unul ieftin!

Ce mașină conduce Florin Călnescu, juratul de la Românii au talent? Mulți se așteaptă să fie un bolid extrem de costisitor, însă actorul nu are deloc fițe!
01.06.2021 | 12:32
Ce masina conduce Florin Calinescu Juratul de la Romanii are in garaj autoturisme scumpe dar in oras umbla cu unul ieftin
Florin Călinescu. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și-ar permite oricând o mașină de ultimul răcnet, însă marele actor și jurat al emisiunii Românii au talent se limitează la ceva modest.

Cu toate că în garajul său se regăsesc mai multe mașini, inclusiv un Jaguar, acesta alege ca pentru deplasările în oraș să se plimbe cu ceva care să nu atragă atenția asupra lui.

ADVERTISEMENT

Pentru el este important ca mașina pe care o conduce să fie funcțională și să se simtă confortabil în ea.

Ce mașină conduce cel mai des Florin Călinescu. Autoturismele din garajul actorului

Florin Călinescu a fost surprins în urmă cu mai mulți ani la volanul unui SUV militar în București, Mașina, destul de încăpătoare, îi satisface nevoile lui Călinescu. Aceasta nu se ridica atunci la un preț piperat.

ADVERTISEMENT

Recent, acesta a fost văzut la bordul unui Ford pe care și-l permit mulți români. E vorba tot despre un tip de mașină spațioasă, excelentă mai ales atunci când merge la cumpărături ori în vacanțe.

Chiar dacă este văzut cel mai des la volanul unei mașini pe care și-o permite orice român din clasa medie, în garajul său se regăsesc mai multe autoturisme. Acestea au un preț ceva mai ridicat.

ADVERTISEMENT

Averea juratului de la Românii au talent

Potrivit ziarului Libertatea, Florin Călinescu deține un Jaguar, un Porsche și un Merecedes AMG. În oraș a fost văzut mai mult cu Ford și Sandero, iar de mașinile scumpe din garaj are grijă ca de ochii din cap.

Actorul se numără printre celebritățile din România care nu se poate plânge de situația sa financiară. De-a lungul carierei sale în televiziune și lumea artistică, acesta a strâns bani frumoși. Și-a achiziționat mai multe case și terenuri.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Românii au talent s-a dovedit a fi de-a lungul timpului nu doar un actor bun, ci și un afacerist desăvârșit.

La vârsta de 65 de ani, actorul deține două terenuri, unul în Argeș, altul în Brașov. Mai are și câte două apartamente: unul în Timișoara și altul în Capitală.

De asemenea, potrivit declarației sale de avere, acesta mai are o casă de vacanță la Brașov și suma de 62.000 de euro în conturi.

Călinescu este și patronul unui restaurant. Acesta are și o firmă de producție cinematografică și de televiziune. Compania de producție artistică se numește Florin Călinescu Media Company Impex SRL.

 

ADVERTISEMENT