Life

Ce mașină conduce Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam se laudă de la volanul unui bolid cu mulți cai putere 

23.09.2020 | 21:59
Ce masina conduce Roxana Dobre Sotia lui Florin Salam se lauda de la volanul unui bolid cu multi cai putere
Roxana Dobre s-a afișat de multe ori la volanul unor mașini foarte scumpe
ADVERTISEMENT

Roxana Dobre se bucură de o mașină foarte scumpă, alături de accesoriile sale de lux pe care le afișează adesea în public.

Soția lui Florin Salam este de multe ori o apariție de milioane și reușește să întoarcă toate privirile. Bruneta beneficiază de foarte multe obiecte scumpe, printre care și un bolid de mulți cai putere.

ADVERTISEMENT

Și nu sunt puține dățile când Roxana Dobre preferă să-și conducă mașina în public și să se afle la volan, fiind o pasionată a condusului.

Roxana Dobre conduce o mașină de lux cu mulți cai putere

Soția cântărețului de manele Florin Salam se bucură de o mașină foarte scumpă. Este vorba despre un model ce adesea poate fi zărit în colecția persoanelor foarte bogate.

ADVERTISEMENT

Roxana Dobre conduce un bolid la volanul căruia se mândrește, fiind vorba de un autoturism Rolls Royce. Bruneta este de multe ori surprinsă și în compania artistului de manele, dar aceasta preferă să ocupe locul pasagerului.

Ce mașină conduce Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam se laudă de la volanul unui bolid cu mulți cai putere 
Roxana Dobre conduce un Rolls Royce foarte scump, dăruit de Florin Salam (sursă foto: wowbiz)

Totodată, mașina pe care chiar manelistul i-ar fi dăruit-o a costat nu mai puțin de 200.000 de euro, potrivit celor de la wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana Dobre a mai fost zărită și la volanul unui alt bolid foarte scump, un Mercedes, tot pe negru. Mașina din garajul familiei fusese tot o achiziție destul de rară, dar și piperată.

Prețul achitat de cântărețul de muzică de petrecere a fost unul pe măsură, de ordinul zecilor de mii de euro. Ei formează un cuplu din anul 2014, după ce au făcut cunoștință într-un club.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună două fetițe și un băiețel, copiii lor purtând numele de Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Din căsnicia anterioară cu Fănica, manelistul mai are doi copii.

ADVERTISEMENT