Life

Ce mașină și-a luat Celentano în serialul Las Fierbinți: “Are volanul pe stânga și eu sunt dreptaci”

Ce mașină și-a luat Celentano în serialul Las Fierbinți. Care a fost dialogul dintre el și Firicel și ce a spus despre volan.
16.10.2022 | 10:18
Ce masina sia luat Celentano in serialul Las Fierbinti Are volanul pe stanga si eu sunt dreptaci
Ce mașină și-a luat Celentano în serialul Las Fierbinți. foto: colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce mașină și-a luat Celentano în serialul Las Fierbinți? Este vorba despre o Skoda Octavia. Iată ce a fost discuția dintre Firicel și Celentano!

Ce mașină și-a luat Celentano în serialul Las Fierbinți

Firicel din Las Fierbinți a aflat cu stupoare că prietenul lui cel mai bun și-a cumpărat mașină! Un bărbat de la Dridu care avea de făcut o lucrare, l-a chemat pe Celentano.

ADVERTISEMENT

Dar cum nu avea bani, omul respectiv i-a oferit un Celentano o mașină. Dar mașina avea un singur defect: că avea volanul pe stânga, nu pe dreapta, el fiind dreptaci.

„-Ți-ai luat mașină? 

-Bineînțeles. Toți proștii are mașină în satul ăsta, numai eu nu! De ce să nu am și eu?

-Bravo, să o stăpânești sănătos.

-Cât ai dat pe ea? 

-Niciun leu!

-M-a chemat unul din Dridu, să fac o prispă. Am muncit, ce a ieșit din ele, dacă era maestrul Brâncuși acolo, murea de invidie. Am făcut frumos”, i-a povestit Celentano prietenului său.

ADVERTISEMENT

„Un singur defect am mai văzut. Are volanul pe stânga și eu sunt dreptaci”, a spus el.

Celentano a vrut să vândă mașina pe 1.000 de lei

Celentano l-a ascultat pe Firicel când a insistat că trebuia să ceară bani și să vândă mașina pentru a face niște lei să bea țuică. Zis și făcut.

Celentano și Firicel din Las Fierbinți l-au chemat pe Nicu Rață pentru a vinde mașina, iar prețul cerut a fost de 1.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Nicu Rață a fost entuziasmat și a decis că o cumpără, dar Celentano s-a răzgândit pentru că voia să păstreze autovehiculul pentru el și să se plimbe pe autostradă.

Abia mai târziu se află că Celentano nu avea cheie de la mașină, iar bărbatul căruia i-a făcut lucrarea nu era deloc mulțumit de ce i-a făcut în curte și în niciun caz nu i-a dat mașina proprie.

ADVERTISEMENT

„Mai rău ai făcut. Era să-mi rup gâtul cu prispa ta! A căzut cu totul! Bine că nu îți cer și daune”, a spus bărbatul, în timp ce se urca în mașină alături de soacra lui Celentano, pe care a scos-o la o tură.

ADVERTISEMENT