Fotbal intern

Ce maşini are Simon Zenke, noua achiziţie a lui Dinamo! Doar Mircea Rednic rivalizează cu el! Foto

09.11.2018 | 11:02
Ce masini are Simon Zenke noua achizitie a lui Dinamo Doar Mircea Rednic rivalizeaza cu el Foto
ADVERTISEMENT

Simon Zenke este noua achiziţie a lui Dinamo, iar fotbalistul nigerian este posesorul unor maşini de excepţie. Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a semnat joi cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare şi a fost prezentat oficial de conducătorii “câinilor”.

Noua achiziţie a lui Dinamo se mândreşte cu două automobile de lux, care pot rivaliza cu cele ale lui Mircea Rednic. Antrenorul “câinilor” vine la antrenamente la bordul unui Bentley Continental care are un preţ de catalog de 200.000 de euro. Simon Zenke nu se poate lăuda cu o maşină la fel de scumpă, însă nigerianul are două maşini care vor stârni gelozia în rândul colegilor. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Ce maşini are Simon Zenke, noua achiziţie a lui Dinamo Bucureşti

Simon Zenke se mândreşte cu maşinile pe care le deţine pe contul personal de Instagram. Fotbalistul nigerian deţine un Infiniti FX35 şi un Range Rover Sport. Prima maşină costă aproximativ 24.000 de euro, în timp ce al doilea bolid are un preţ estimat între 44.000 şi 68.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani postează periodic fotografii cu maşinile pe care le deţine şi foloseşte mesaje cu teme religioase.

“Este oficial, acum sunt jucătorul lui Dinamo Bucureşti. Doar Dumnezeu a făcut totul posibil. Toată gloria pentru Dumnezeu. M-a ajutat să încep un nou capitol în viaţă”, a fost mesajul postat de Simon Zenke pe contul personal de Instragam după ce a semnat cu Dinamo Bucureşti. Fotbalistul nigerian a mai jucat în trecut pentru Niger Tornadoes, RC Strasbourg, Samsunspor, Nancy, Istanbul BB, Şanliurfaspor, Karabukspor şi Tubize. Simon Zenke este al treilea transfer făcut de Dinamo Bucureşti, după Naser Aliji şi  Rachid Ait-Atmane, de când Mircea Rednic a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Noua achiziţie a “câinilor” mai are un frate, care joacă la Nasarawa United, formaţie din prima ligă a Nigeriei.

ADVERTISEMENT