Life

Ce mașini conduc Gina Pistol și Smiley. Surprinzător cine are automobilul mai scump

Ce mașini conduc Gina Pistol și Smiley? Cei doi își permit orice automobil, dar iată ce bolizi de lux au ales să își cumpere. Dar cine are autovehiculul mai scump?
21.11.2021 | 22:39
Ce masini conduc Gina Pistol si Smiley Surprinzator cine are automobilul mai scump
Ce mașini conduc Gina Pistol și Smiley. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol își permit orice, acest lucru nu este deloc unul neașteptat pentru nimeni. Dar ce mașini conduc, de fapt, cei doi, având în vedere că pot să cumpere orice automobil vor?

Este deja cunoscut faptul că Smiley este un împătimit al automobilelor și nu se sfiește să plătească oricât pentru a-și cumpăra mașina care îi place.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sunt iubitori de mașini scumpe

Pe de altă parte, și Gina Pistol pune preț pe confortul său și pe lucrurile de calitate.

În ceea ce îl privește pe Smiley, acesta este un adevărat iubitor al mașinilor scumpe și el conduce un Jaguar hibrid de culoare roșie.

Aceasta este o mașină foarte scumpă nu numai la preț, ci și la vedere, ea fiind foarte rară pe șoselele din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Smiley a plătit pentru acest autovehicul de lux 30000 de euro. Aceste modele de mașini au tot interiorul de piele și sub capotă se ascund 300 CP.

În ceea ce privește o privește pe Gina Pistol, nici ea nu se dezice de la mașinile scumpe și luxoase. Iubita lui smiley conduce o mașină chiar mai scumpă decât a lui care este 70.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Autovehiculul pe care-l conduce Gina Pistol este un Audi Q3 care are un motor de 230 CP.

De ce s-au certat Smiley și Gina Pistol pentru prima dată

Lucrurile stau foarte bine între Gina Pistol și Smiley, dar aceștia au avut parte și de momente mai dificile, cum sunt în orice cuplu. Vedeta a povestit de ce s-au certat pentru prima dată ea și partenerul ei de viață.

„Îmi spune Andrei: „Pe la 20:00 termin la studio”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto.

ADVERTISEMENT

Se face 21:00, zic „nu-i scriu acum să nu fiu insistentă’. 

21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: „Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”.

1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: „Ne mai vedem sau nu?”. Zice: „Mai durează puțin”, și atunci i-am zis: „Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu”, a explicat Gina Pistol în podcastul lui Smiley.

ADVERTISEMENT