ADVERTISEMENT
News

Ce măsuri de relaxare vom avea de la 1 iunie! Anunțul lui Florin Cîțu

FANATIK îți spune ce măsuri de relaxare vom avea de la 1 iunie!
Autor: Alexandru Năstase | 22.05.2021 | 17:16
Ce măsuri de relaxare vom avea de la 1 iunie! Anunțul lui Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu a precizat când vor fi decise măsurile de relaxare. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEIAFAX FOTO

Șeful Executivului a transmis că va prezenta chiar săptămâna viitoare măsurile care vor fi luate de la 1 iunie, A avut însă și un mesaj destul de ferm. „Nu vom renunţa la nimic” , a precizat acesta.

ADVERTISEMENT

„Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra în vigoare de la 1 iunie.

Ce măsuri de relaxare vor fi de la 1 iunie!

Vom avea mai multe date şi le vom prezenta pe cele pe care le vom lua de la 1 iunie, dar deja hotărârea CNSU aprobată săptămâna trecută arată clar direcţia în care mergem. (…)

Nu vom renunţa la nimic. Pornim de acolo şi mă uit doar la partea mai bună, ce să mai adăugăm la ceea ce avem, la hotărârea CNSU, nu ce să mai scoatem de acolo” , a spus Florin Cîţu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Florin Cîțu a ținut să spună că România merge într-o direcţie bună şi nu se mai poate întoarce. De asemenea, acesta a mai zis că țara noastră este singura din UE în care cetăţenii pot să îşi aleagă vaccinul cu care vor să se imunizeze.

„Ceea ce am vrut eu să fac a fost să pun la dispoziţia românilor doze de vaccin din toate vaccinurile care sunt astăzi aprobate de EMA.

Românii au acces la ele şi pot să îşi aleagă, cred că e singura ţară din UE unde cetăţenii se pot duce să îşi aleagă cu ce vaccin doresc să se vaccineze, oricând, oriunde” , a mai declarat Florin Cîţu.

ADVERTISEMENT

De altfel, vă readucem aminte că Florin Cîțu a precizat încă de la mijlocul lunii mai că România va avea parte de o revenire treptată la normalitate.

A făcut lucrul acesta după ce, în data de 13 mai, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat și el prima etapă a relaxării măsurilor anti-epidemice.

ADVERTISEMENT

De asemenea, autorităţile au lansat şi un videoclip în care anunţă cu optimism că viaţa revine la normal începând cu 1 iunie.

Între timp, mai multe companii au decis rechemarea angajaților la birouri, în timp ce restaurantele, teatrele și cinematografele și-au deschis și ele porțile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!