Fotbal international

Ce măsuri noi a introdus selecţionerul Southgate la naţionala Angliei

Gareth Southgate vrea să aibă toate informaţiile posibile despre jucătorii naţionalei Angliei, iar pentru acest lucru a stabilit câteva reguli noi, valabile pentru scurtele perioade petrecute la...
31.03.2017 | 14:06
Ce măsuri noi a introdus selecţionerul Southgate la naţionala Angliei
ADVERTISEMENT

Gareth Southgate vrea să aibă toate informaţiile posibile despre jucătorii naţionalei Angliei, iar pentru acest lucru a stabilit câteva reguli noi, valabile pentru scurtele perioade petrecute la reunirile lotului.

Astfel, atunci când se află sub comanda selecţionerului, jucătorii au obligaţia de a face zilnic un test de urină şi să răspundă în scris despre calitatea somnului şi durata acestuia, precum şi despre alimentaţia consumată în ultimele 24 de ore, cum au primit-o, dacă le-a plăcut şi dacă a avut efect asupra stării de bine fizic şi mental.

ADVERTISEMENT

Testul de urină zilnic nu serveşte descoperiii cazurilor de dopaj, ci pentru a stabili cu exactitate nivelul de hidratare al fiecărui jucător. Noile măsuri au fost deja implementate în ultimul stagiu de pregătire, dinaintea amicalului din Germania şi a partidei oficiale din preliminariile CM, împotriva Lituaniei.

Totodată, Southgate a promis o colaborare foarte strânsă cu tehnicienii de la cluburile de la care provin jucătorii, pentru a cunoaşte permanent starea de sănătate a acestora.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri