Fotbal international

Ce au făcut românii în Europa League. Mesajul lui Ianis Hagi după victoria lui Rangers pe terenul lui Standard

22.10.2020 | 23:57
Ce au facut romanii in Europa League Mesajul lui Ianis Hagi dupa victoria lui Rangers pe terenul lui Standard
ADVERTISEMENT

Un nou sezon de Europa League debutează în această seară, iar FANATIK va sta cu ochii pe cei opt jucători români care vor evolua în a doua competiție din Europa.

UPDATE 22 octombrie, ora 23:37 / Imediat după terminarea partidei cu Standard, pe care Rangers a câștigat-o cu scorul de 2-0, Ianis Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le mulțumește fanilor pentru urările făcute cu ocazia zilei de naștere (a împlinit 22 de ani chiar în ziua partidei).

ADVERTISEMENT

Internaționalul român spune că a fost un start excelent al echipei în Europa League și nu există modalitate mai frumoasă de a sărbători ziua de naștere decât printr-o victorie.

Great way to start the new season of @europaleague ?? Solid perfomance from the team and 3 points away from home. ?…

Geplaatst door Ianis Hagi op Donderdag 22 oktober 2020


UPDATE 22 octombrie, ora 23:15 / Dintre românii aflați în lotul lui Ludogoreț, doar Claudiu Keșeru a fost introdus pe teren în minutul 78 al partidei cu Antwerp, însă acesta nu a reușit să-și ajute formația să obțină un rezultat favorabil. Belgienii s-au impus pe terenul bulgarilor cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22 octombrie, ora 23:15 / Nicio realizare notabilă a românilor implicați în meciurile care au început la ora 22:00. Ionuț Nedelcearu a văzut cartonașul galben în minutul 34 al partidei Braga – AEK Atena pentru lovirea unui adversar cu cotul. Fundașul nostru a fost integralist, însă formația sa a pierdut partida cu scorul de 0-3.


UPDATE 22 octombrie, ora 21:21 / După o evoluție ștearsă, Ianis Hagi a fost înlocuit de antrenorul Steven Gerrard în minutul 67.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22 octombrie, ora 21:00 / Nicolae Stanciu a intrat pe teren în minutul 46 al partidei Hapoel Beer-Sheva – Slavia Praga, la scorul de 1-0 în favoarea gazdelor. În minutul 75, românul a reușit să ofere pasa la golul egalizator al Slaviei, marcat de Provod.


UPDATE 22 octombrie, ora 20:44 / Din păcate, și în meciurile care încep la ora 22:00 lucrurile nu stau foarte bine în ceea ce-i privește pe jucătorii români angrenați în competiție.

ADVERTISEMENT

Avem un singur titular, pe Ionuț Nedelcearu în Sporting Braga – AEK Atena, în rest numai rezerve: Ciprian Tătărușanu la AC Milan în deplasare cu Celtic, Florin Niță la Sparta Praga pe teren propriu cu Lille, Claudiu Keșeru și Cosmin Moți la Ludogoreț – „acasă” cu Antwerp. Tot la Ludogoreț, Dragoș Grigore nu este în lot din cauza unei accidentări.


UPDATE 22 octombrie, ora 20:21 / Ianis Hagi a văzut un cartonaș galben în minutul 26 pentru un fault dur asupra unui adversar, cu talpa pe gleznă, având mare noroc că nu a văzut direct „roșu”. Rangers conduce cu 1-0, prin golul marcat de Tavernier în minutul 19 din penalty.

Ianis Hagi a văzut doar cartonașul galben pentru această intrare dură. sursă foto: captură Digisport

UPDATE 22 octombrie, ora 18:44 / Internaționalul român Ianis Hagi este titular în partida pe care formația sa, Glasgow Rangers, o susține în deplasare de la ora 19:55 împotriva belgienilor de la Standard Liege.

În schimb, celălalt român care intră în focuri la această oră, Nicolae Stanciu, este doar rezervă la Slavia Praga în deplasare cu Hapoel Beer-Sheva.


Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Claudiu Keșeru și surpriză, Tătărușanu au cele mai mari șanse să fie titulari în meciurile echipelor la care evoluează.

Pe lângă aceștia, putem să îi mai vedem la lucru pe Cosmin Moți și Dragoș Grigore la Ludogorets, pe Ionuț Nedelcearu, ultimul transfer al lui AEK Atena, în timp ce Florin Niță are șanse foarte mari să fie doar pe bancă.

Ce meciuri au stranierii români în Europa League. Ianis Hagi le poate răspunde contestatarilor în meciul Standard Liège

Ianis Hagi va fi pe teren chiar de ziua lui, în meciul pe care Rangers îl va disputa în deplasare cu Standard Liege. Mijlocașul ofensiv al scoțienilor are două pase de gol în Europa League și a părut foarte montat la conferința de presă dinaintea partidei din Belgia: ,,Sunt foarte entuziasmat să joc într-o competiție europeană. Pentru asta am venit aici. Mă motivează și mai mult faptul că nu am jucat în derby-ul cu Celtic. Am jucat în Belgia, știu ce poate Standard acasă și mă aștept la un meci dificil”, a declarat Ianis la conferința de presă.

Nicolae Stanciu rămâne cel mai în formă jucător român care joacă în străinătate și care poate face diferența în meciul Hapoel Be’er Sheva – Slavia Praga, în care probabil va intra din primul minut.

Ciprian Tătărușanu i-a impresionat pe cei din conducerea lui Milan, după ce a fost cel mai bun jucător al naționalei în meciurile cu Islanda, Norvegia și Austria și are șanse mari să fie titular în Celtic Glasgow – AC Milan, conform jurnaliștilor de la Sempre Milan.

Legiunea română de la Ludogorets va înfrunta fosta echipă a lui Boloni, pe care a calificat-o în Europa League

Ludogorets Razgrad este echipa cu cei mai mulți jucători români și va avea un meci echilibrat cu surpriza din campionatul Belgiei, pe care Ladislau Boloni a calificat-o în cupele europene, înainte să plece Gent, însă unde a fost destituit după doar o lună.

Campioana Bulgariei este favorită și are de partea sa și experiența meciurilor europene, dar belgienii pot compensa acest lucru cu entuziasmul debutului în Europa League.

Ionuț Nedelcearu a ratat meciurile naționalei pentru a se transfera la AEK Atena și poate debuta în cupele europene pentru greci. Fostul fundaș central al lui Dinamo, trebuie să demonstreze că merită să fie titular la naționala României și că selecționerul se poate baza în continuare pe el.

ADVERTISEMENT