Life

Ce medie a avut Alex Velea la examenul de Bacalaureat: „Ne-au greșit subiectele!”

Alex Velea a mărturisit ce fel de elev a fost în liceu, dezvăluind inclusiv ce medie a obținut la examenul de Bacalaureat. Artistul a avut un noroc chior cu subiectele.
31.03.2022 | 12:03
Ce medie a avut Alex Velea la examenul de Bacalaureat Neau gresit subiectele
Alex Velea, invitat în emisiunea lui Bursucu de la Kanal D. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Alex Velea a fost supus unui test al sincerității în matinalul lui Bursucu de la Kanal D, unde a făcut o serie de dezvăluiri neștiute despre viața sa.

Alex Velea a avut o medie bună la Bac

Cântărețul a vorbit, printre altele, despre cât a luat la Bac. I-a luat prin surprindere pe co-prezentatorii show-ului când a spus că nu s-a priceput niciodată la copiat, cu toate că a încercat să facă asta de câteva ori, inclusiv când a dat examenul pentru permisul de conducere.

ADVERTISEMENT

Velea a zis că a avut aproape 9 media de la Bac, iar Bursucu a sărit repede spunându-i că era băiat deștept și ținea la carte. Modest din fire, cântărețul nu a vrut să spună că a fost bun la învățătură, declarând că a avut parte de o conjunctură favorabilă în anul în care el a dat examenul maturității.

„Am avut aproape de 9, ceva de genul ăsta. În anul ăla a fost primul an în care s-a dat pe platforme, gen, M3, M4. Ne-au greșit subiectele. A fost ceva… A fost o generație de sacrificiu”, a spus Alex Velea stârnind hohote de râs, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să copiez la examenul auto”

„Am încercat să copiez la ăla auto, doar că nu sunt bun la lucrurile de genul ăsta. Mi-ar fi plăcut să dau examenele mai ușor, dar mă fâstâceam. M-am chinuit odată să copiez, era o chestie cu cravata. Am pus fițuica greșit și nu mi-a ieșit”, a continuat Alex Velea.

Velea a abordat și un subiect ceva mai intim. George Tănase l-a întrebat cum o convinge pe Antonia atunci când vrea să ajungă cu ea în dormitor. Artistul a dat un răspuns care nu mai necesită niciun fel de comentariu: „Mă dezbrac în pielea goală și e suficient”.

ADVERTISEMENT

„Am văzut poza cu perna. Eu cred că acolo spunea ceva”, a adăugat George Tănase. „Și nu am arătat partea din față. Imaginează-ți cât de virală era atunci”, a replicat Velea.