Fotbal intern

Ce mega-salariu a cerut Harlem Gnohere ca să plece acum de la FCSB

29.01.2019 | 20:44
Ce megasalariu a cerut Harlem Gnohere ca sa plece acum de la FCSB

Harlem Gnohere rămâne la FCSB și pentru sezonul de primăvară, deși s-a discutat mult despre plecarea sa în această pauză competițională. Chiar finanțatorul Gigi Becali a anunțat că, în acest moment, nu mai vine și nu mai pleacă nimeni de la echipă.

De Harlem Gnohere s-au interesat în această iarnă câteva echipe din zona arabă, astfel că și jucătorul a fost întrebat despre condițiile în care el ar pleca acum de la FCSB.

Harlem Gnohere a cerut salariu anual de 1,2 milioane de euro și școală în limba franceză pentru copiii săi

FANATIK a aflat condițiile în care jucătorul francez era de acord să accepte și el un transfer în perioada de mercato. Harlem Gnohere le-a transmis celor interesați de serviciile sale că nu doar Gigi Becali trebuie să fie mulțumit de suma pe care ar primi-o, ci și el, personal.

  • 6 ianuarie 2017 este data la care Gnohere a semnat cu FCSB, adus de la Dinamo
  • 20.000 de euro lunar încasează acum Harlem la FCSB, având contract până în 30 iunie 2020
Ce mega-salariu a cerut Harlem Gnohere pentru a se transfera de la FCSB
Gigi Becali i-ar da drumul lui Harlem Gnohere dacă ar avea o ofertă de minim 3 milioane de euro

„Bizonul” a solicitat un salariu lunar de 100.000 de euro, adică 1,2 milioane de euro anual. Pretențiile sale nu s-au oprit aici, pentru că dorește să se asigure că vor exista și cele mai bune condiții pentru familia sa. Una dintre cerințele sale au fost ca orașul unde s-ar transfera să aibă neapărat școală în limba franceză pentru cei doi băieți ai săi! Chiar și Gigi Becali a fost informat despre ce vrea Gnohere, mesajul fiind clar: dacă tot ar fi să plece acum, să o facă pe sumă care să-l mulțumească pe patron, dar să încaseze și el un salariu foarte mare!

Cel mai mare preț pe care l-ar obține Gigi Becali: 3 milioane de euro

În ciuda faptului că Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că nu-i va da drumul lui Harlem Gnohere pentru o sumă mai mică de 5 milioane de euro, realitatea este cu totul alta. FANATIK a scris că nu au fost oferte concrete pentru „Bizon” în această perioadă, deși s-a speculat inclusiv pe seama unui interes din Primera Division, de la Rayo Vallecano.

Ce mega-salariu a cerut Harlem Gnohere pentru a se transfera de la FCSB
„Bizonul” a fost remarcat de către Gigi Becali în tricoul lui Dinamo, patronul FCSB plătind pentru el 250.000 de euro

Au existat într-adevăr tatonări dar tot în zona arabă, cei interesați acum 6 luni, saudiții de la Al Nasr Riad, nemaiavansând cu negocierile. Au apărut alte variante, care au ajuns și la urechile lui Becali. Acesta nu a părut foarte încântat de sumele propuse, dar cei din preajma sa avansează suma pentru care, totuși, Gigi i-ar da „verde” atacantului: 3 milioane de euro! Iar varianta pare mai aproape de realitate.

  • 11 goluri a marcat Harlem Gnohere în prima parte a sezonului de Liga 1
  • 31 de ani împlinește atacantul născut la Paris pe 21 februarie 2019
  • 2,5 milioane de euro este cota actuală a vîrfului de 1,83 metri