Life

Ce melodie a ales mireasa Nasrin pentru dansul mirilor și cine a cântat la petrecere. Imagini spectaculoase de la nuntă. Video

Imagini spectaculoase de la nunta lui Ameri Nasrin. Fosta prezentatoare de la Antena Stars și soțul său au deschis petrecerea cu valsul mirilor, iar Pepe este cel care le-a cântat.
29.07.2022 | 22:36
Imagini de la nunta lui Ameri Nasrin. Dansul mirilor. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin trece prin unele dintre cele mai emoționante clipe din viața sa. Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimi sale, Florin, iar FANATIK a obținut în exclusivitate imagini de la petrecere. Fosta prezentatoare și soțul său au deschis evenimentul cu valsul mirilor, un moment atent pregătit în prealabil.

Imagini spectaculoase de la nunta lui Ameri Nasrin. Dansul mirilor a fost cântat de Pepe

Ameri Nasrin s-a căsătorit religios vineri, 29 iulie iulie 2022, cu Florin, bărbatul care i-a câștigat inima. Slujba a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar ceremonia a fost urmată, bineînțeles, de o petrecere maiestuoasă.

ADVERTISEMENT

Pentru eveniment, fosta prezentatoare de la Antena Stars și soțul său au ales un restaurant de lux din Săftica, unde se bucură alături de nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea, dar și de alte nume celebre din showbizul autohton.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost dansul mirilor. Pe bune dreptate, căci acesta a fost unul cu adevărat emoționant.

ADVERTISEMENT

Pepe este cel care a cântat melodia pe care Ameri Nasrin și soțul său au valsat. Este vorba despre piesa Iubesc. Într-un peisaj de poveste, vedeta și soțul său s-au descurcat extraordinar.

În ciuda faptului că Ameri Nasrin nu a repetat niciodată dansul fiind îmbrăcată cu rochia de mireasă, trena lungă nu i-a dat deloc bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

După câteva minute, pe ringul de dans s-au alăturat Cristi Borcea și Valentina Pelinel, urmați de ceilalți invitați. Zizik, celebra coregrafă care a pregătit momentul, a fost chiar mai emoționată decât mirii.

„Nu am exersat niciodată cu rochia de mireasă, mi-e frică să nu se întâmple ceva”, a declarat Zizik pentru FANATIK înainte ca dansul să înceapă.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nimic rău sau neprevăzut nu a avut loc, iar eventualii pași „pierduți” au fost ascunși cu succes de fum.

Ameri Nasrin și soțul său au verighete cu diamante

Ameri Nasrin și soțul său s-au asigurat că totul va fi special în ziua cea mare. În urmă cu ceva timp, FANATIK a surprins-o pe frumoasa brunetă în timp cumpăra verighetele, iar acestea sunt unele deosebite. Nasrin poartă pe mâna stângă o verighetă cu mai multe diamante, iar costul acesteia nu ar fi fost deloc unul de neglijat.

ADVERTISEMENT