Proprietarul azilului din Ghermănești, Ion Cassian, a spus ce meniu are Irinel Columbeanu, în ziua de Paște. Preparatul special care nu lipsește de pe masă și care poate fi savurat chiar și de persoanele cu probleme de sănătate.
Irinel Columbeanu va petrece și anul acesta sărbătorile pascale departe de fiica sa, Irina. Adolescenta în vârstă de 18 ani este stabilită peste Ocean, alături de mama sa. Cu toate acesta, fostul milionar în euro nu va fi singur.
Pentru că este cazat de o perioadă lungă într-un azil din Ghermănești va fi înconjurat de oameni de vârsta sa. Ion Cassian, proprietarul centrului de bătrâni din județul Ilfov, a dezvăluit ce meniu va avea vedeta în ziua de Paște.
Fostul afacerist va putea să savureze un preparat special, care nu lipsește de la marile sărbători de peste an. Cozonacul este desertul care va putea fi mâncat de toată lumea, alături de preparate culinare delicioase din carne de miel.
Meniul este realizat de un medic nutriționist care are grijă astfel încât mâncarea să fie pe placul tuturor. Cu siguranță, Irinel Columbeanu se va bucura din plin de masa de Paște și de felurile de mâncare alese cu această ocazie.
Irinel Columbeanu va avea pe masa de Paște aceleași preparate culinare pe care le avea și acasă. Fostul milionar în euro va savura drob, cozonac, friptură și ouă roșii. În plus, va putea lua parte la o mică petrecere, care se organizează în fiecare an.
„Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici.
Pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului în care stă Irinel Columbeanu, pentru playtech.ro.