Life

Ce meniu au ales Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pentru botezul lui Liam. Cei doi nu s-au uitat la bani 

Ce meniu au ales Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pentru botezul lui Liam, care a avut loc duminică. Cei doi nu s-au uitat la bani.
26.09.2022 | 16:55
Ce meniu au ales Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc pentru botezul lui Liam Cei doi nu sau uitat la bani
Meniul ales de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pentru botezul lui Liam. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au avut un meniu de lux la botezul fiului lor, Liam, care a avut loc duminică. Cei doi au pus la punct toate detaliile pentru ca micuțul să aibă parte de o petrecere de neuitat.

Ce meniu au ales Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pentru botezul lui Liam

Petrecerea de botez a micuțului Liam, în vârstă de patru luni, a avut loc la un restaurant luxos din nordul Capitalei. Evenimentul a fost unul discret, dar elegant și la care au participat numeroși invitați.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și partenera sa au avut grijă ca fiul lor să aibă o petrecere cât mai reușită. Cei doi au ales un meniu special pentru acest eveniment atât de important.

Meniul a fost personalizat pentru a fi pe placul fiecărui invitat de la petrecere. Astfel, cei prezenți la eveniment au avut bufet suedez, de unde și-au ales feluri de mâncare preferate, dar și un candy bar special, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Antreurile au constat în creveți în crusta panko cu sos de rădăcină de țelină, coquette de casa cu brânză și trufe proaspete, felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant, terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie, dar și salată de alge.

Invitații s-au bucurat de preparat rafinate și atent alese și la felul principal, după cum urmează: biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt, filet mignon de vită black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, de la petrecerea de botez nu a lipsit tortul. Cei aflați la eveniment au avut parte și de băuturi fine și de calitate.

Cum s-a îmbrăcat Corina Caciuc la botezul fiului său și al lui Laurențiu Reghecampf

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a strălucit la petrecerea de botez a micuțului Liam, iar ținuta ei a atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

Corina Caciuc a optat pentru o rochie neagră cu umerii căzuți, având un decolteu adânc. Rochia a avut și o despicătură la piciorul stâng, iar ținuta a fost asortată cu o pereche de pantofi cu toc.

La biserică, partenera lui Reghecampf a purtat o ținută mai sobră. Bruneta a purtat costum compus dintr-o vestă, sacou și pantaloni largi, toate având aceeași culoare.

Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul în plin scandal cu Anamaria Prodan

Evenimentul a avut loc la mai puțin de 48 de ore de când antrenorul a avut o altercație cu fosta soție, Anamaria Prodan. Cei doi s-au bătut în plină stradă și au ajuns la Poliție vineri.

Laurențiu Reghecampf a mers la vila din Snagov deținută de fosta parteneră de viață pentru a-și lua fiul, pe Bebeto.

Antrenorul nu a primit acceptul ca fiul său să vină la botezul lui Liam, iar lucrurile au degenerat.

Astfel, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns să se lovească în stradă, semnele fiind vizibile pe chipul antrenorului.

ADVERTISEMENT