Life

Ce meniu deosebit au la nuntă Gina Pistol și Smiley. Alegerea e una surprinzătoare

Meniul deosebit de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cei doi au făcut o alegere surprinzătoare pentru invitații evenimentului.
23.05.2023 | 07:29
Ce meniu deosebit au la nunta Gina Pistol si Smiley Alegerea e una surprinzatoare
Când și-au programat nunta Smiley și Gina Pistol. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală despre nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar meniul este deja stabilit. Ei au ales bucate aparte pentru invitații evenimentului, ce se va desfășura în doar câteva zile.

Ce meniu vor avea Smiley și Gina Pistol la nunta lor. Au ales bucate aparte pentru invitați

Pe data de 27 mai, Gina Pistol va îmbrăca rochia de mireasă, iar Smiley costumul de mire. Până atunci, fanii lor stau cu sufletul la gură și sunt curioși să descopere orice informație despre subiect. Deși viitorii soți sunt ușor discreți în a dezvălui toate amănuntele, unele au ieșit la iveală, precum cele legate de meniu.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul celebrului cuplu au spus pentru cancan.ro că pe mesele invitaților se vor afla mâncăruri tradiționale, îmbinate cu fine diningul. De altfel, invitat într-o zi în cadrul emisiunii ”La Măruță”, Smiley a dat din casă, precizând că meniul va fi compus inclusiv din sarmale.

Același apropiat al lui Smiley și al Ginei Pistol a mai mărturisit că întreaga nuntă va avea un decor simplu și elegant totodată, fără aspecte pompoase. Aranjamentul a fost ales cu scopul de a introduce persoanele prezente într-o stare de relaxare.

ADVERTISEMENT

”Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, sunt cuvintele sursei menționate pentru publicația amintită.

Ce locație au ales Smiley și Gina Pisto pentru nunta lor

Smiley și Gina Pistol vor putea fi văzuți în toată splendoarea lor la Palatul Snagov. Aici și-au programat nunta, după șapte ani de relație și după doi ani în care au devenit părinții unei fetițe, pe care au botezat-o Josephine și căreia i-au dezvăluit cu greu chipul.

ADVERTISEMENT

Tradiția pe care Gina Pistol refuză să o respecte la nunta ei

Gina Pistol este și mai activă în mediul online de când s-a aflat că va merge în fața altarului. Din când, în când, mai oferă anumite detalii de la nuntă, cum ar fi faptul că va îmbrăca două rochii. Una pe care o va purta la cununia civilă și la cea religioasă, dar și în prima parte a petrecerii. A doua rochie va fi strict pentru distracție.

Gina Pistol refuză să respecte una dintre cele mai vechi tradiții la nunta sa cu Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 nu vrea să se fure mireasa, iar explicația este că își dorește să nu rateze nicio secundă de la evenimentul în care este protagonistă și, mai mult, va cânta.

ADVERTISEMENT

”O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata. O să cânte toată lumea, inclusiv eu. Abia aștept să fredonez ‘Se mărită Gina mea’. Noi nu suntem pe tradițional. Nu (se fură mireasa, n.r). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau”, a precizat Gina Pistol, pe Instagram.

ADVERTISEMENT