News

Ce meniu va avea Radu Mazăre la nunta din închisoare

18.06.2019 | 12:54
Ce meniu va avea Radu Mazare la nunta din inchisoare
ADVERTISEMENT

În ciuda momentelor delicate prin care trece, fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de nouă ani, dictată de magistrații ÎCCJ în dosarul ce vizează retrocedările ilegale de terenuri și plaje, Radu Mazăre are parte și de vești bune.

Radu Mazăre se pregătește de nuntă după gratii. Meniul pe care îl va avea în ziua cea mare

Fostul primar al Constanței și-a cerut în căsătorie iubita, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare fericita zi, chiar dacă ceremonia va avea loc după gratii, într-un regim extrem de strict. Conform procedurii în astfel de cazuri, la nuntă vor putea lua parte doar zece invitați, astfel că din partea mirelui vor veni cei doi frați, mama, dar și fiul omului care a condus orașul de la malul Mării Negre, vreme de mai bine de 15 ani.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește meniul, acesta va fi similar cu cel primit de fiecare deținut, într-o zi obișnuită, adică  biscuiţi, ceai şi marmeladă, apoi ciorbă cu legume. Felul doi va conține mazăre, musaca sau fasole cu cârnaţi, iar pentru desert, în loc de tradiționalul tort de nuntă, se va servi orez cu lapte.

Gabriela Mazăre, mama fostului primar al Constanței. Sursa foto.antena3.ro
Gabriela Mazăre, mama fostului primar al Constanței. Sursa foto.antena3.ro

Fostul edil nu va putea îndeplini dorința tatălui său

Cel mai mare regret al lui Radu Mazăre este legat de faptul că nu va putea duce la îndeplinire una dintre cele mai arzătoare dorințe ale tatălui său, care i-a lăsat o moștenire deosebită. Este vorba despre sticle cu vin, păstrate timp de zeci de ani, special pentru ziua nunții fostului edil.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută chiar de mama sa, la ieșirea din Penitenciarul unde Mazăre își ispășește pedeapsa. După o vizită ce a durat aproximativ o oră și jumătate, aceasta a declarat că este imposibil ca respectivele sticle să fie deschise în centrul de detenție.

Meniu, nimic, zero. Chiar l-am întrebat și eu, că soțul meu, în 1975, când Radu avea vreo șapte ani, a pus niște vin în sticle și pe etichete a scris „se va deschide la nunta lui Radu”. Și acum l-am întrebat, poți să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate” , a declarat Gabriela-Victoria Mazăre.

ADVERTISEMENT