Pariuri sportive

Ce merită pariat pe Anglia și Belgia

18.06.2018 | 10:04
Ce merita pariat pe Anglia si Belgia

Suedia – Coreea de Sud, sau viața după Ibrahimovic

Într-o grupă cu Germania, celelalte echipe luptă în principiu pentru locul al doilea. Suedia are moralul de a nu fi învinsă de sud-coreeni în ultimele trei confruntări directe, iar acesta este pe hârtie cel mai ușor meci al ei, înainte de Germania și Mexic. Așa că prima cotă de luat în calcul din oferta Betarena e victoria nordicilor.

Fără Zlatan și fără presiune, Suedia joacă relaxată la Mondial. S-a calificat dintr-o grupă cu Franța și Olanda, eliminând Italia apoi în baraj, cucerindu-i din nou pe suedezi. Pentru mulți ani a fost vorba doar despre Zlatan. Acum e din nou, în primul rând, o echipă muncitoare. Față de vremurile cu Ibrahmivoic, Ljungberg și Larsson, acum doar Forsberg are un oarecare statut de star. În preliminarii, atuul principal a fost defensiva cu Granqvist și Lindelof. Mai mult, fără gol încasat în cinci dintre ultimele opt partide jucate, plus 0-0 în ultimele două meciuri, nu vă așteptați la prea multe goluri nici de la meciul cu Coreea de Sud – de luat în calcul variante de Under la goluri marcate, chiar sub 1,5 la cota 2,40. Puteți găsi în oferta BetArena și cota 2,00 pentru Suedia nu încasează gol.

Coreea de Sud este, până la un punct, o necunoscută. A jucat 4-2-3-1 în calificări, dar apoi selecționerul Shin Tae-yong ar fi preferat o variantă cu trei fundași și doi atacanți. N-a găsit însă cei mai potriviți jucători, dar am putea vedea un 4-4-2. Fotbaliștii în formă sunt la mijloc – Son Heung-min de la Tottneham, Kwon Chang-hoon de la Dijon, Lee Jae-sung de la Jeonbuk și Hwang Hee-chan de la Red Bull Slazburg. Jucătorul-cheie e însă Ki- Sung-yeung de la Swansea, motorul echipei, mai încet, dar cu inteligența și experiența necesare.

 Belgia – Panama: David si Goliat

Atunci când ești între favoritele la trofeu pe hârtie, iar adversară în primul meci îți este ultima favorită, ce să mai spui despre meci? Belgia nu are voie să piardă cu Panama. Cum n-a mai pierdut de 18 meciuri, din septembrie 2016 cu Spania (0-2), cum să piardă cu Panama?

În ce privește Belgia, probabil e mai ușor să enumeri jucătorii care nu sunt sunt “cheie”. Dar dacă vorbim de vedete din prima linie, ne oprim probabil la Hazard, Lukaku și de Bruyne. Belgienii au și încasat doar un gol în ultimele cinci meciuri.

Speranțele celor din Panama pentru un gol se leagă de nume ca Tejada, Perez și Torres. Exact, mici speranțele. În ultimele șapte meciuri ale panamezilor există o singur victorie de altfel, cu Trinidad Tobago, cu Elveția pierzând chiar 0-6!

Dacă vi se pare cota prea mică pentru victoria Belgiei, puteți opta din oferta BetArena pe cota pentru victorie la zero, adică 1,55. Sau puteți merge pe Belgia conduce și la pauză, și la final, pentru 1,50. În ce privește golurile, ne putem uita la Over 2,5, cotă 1,65, iar, pentru cei mai curajoși, victorie la 3+ goluri pentru Belgia, cotată la 2,35.

Tunisia – Anglia. Englezii n-au pierdut niciodată cu echipe africane

Anglia, acea echipă de top de la care majoritatea se așteaptă să părăsească un turneu major chiar din grupe. Dar debutul pare totuși abordabil, mai ales dacă ținem cont că englezii nu au pierdut niciodată la un turneu final în fața echipelor africane. Mai mult, vin în Rusia cu o serie de zece meciuri fără înfrângere, în care au încasat doar trei goluri.

De cealaltă parte, Tunisia a folosit un 4-5-1 ultima oară și a pierdut greu cu Spania. Probabil la acest sistem vom asista și în seara de luni, cu Anglia. Harry Kane este cel care va trebui să spargă probabil o apărare agolmerată, alături, cel mai probabil, de Rashford. De poarta englezilor are grijă Pickford, preferat în fața lui Butland și a lui Pope.

Ultima oară Tunisia și Anglia s-au întâlnit la Mondialul din 1998. Atunci semnau victoria englezilor Shearer și Scholes. Așa-i că sunau mai bine ca propunerea de acum? Din nou, cotele pot fi mărite prin miza pe o victorie a Angliei la zero – o variantă fiind și pariul “Multiscor” care are cota 1,85 pe acest meci la BetArena pentru 0-1, 0-2 sau 0-3. Pentru cine preferă să-și încerce inspirația la marcatori, Kane și Sterling sunt principalele ținte, cu cota 1,80, respectiv 2,15 la BetArena pentru un gol în orice moment al meciului cu Tunisia.