Life

Ce mesaj a avut Andreea Bălan pentru Elena Marin de la Survivor România: “Cea mai puternică”

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoționant prietenei sale.
13.07.2021 | 16:01
Ce mesaj a avut Andreea Balan pentru Elena Marin de la Survivor Romania Cea mai puternica
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a susținut-o pe Elena Marin pe tot parcursul emisiunii. Cele două se cunosc de mulți ani, iar între ele este o frumoasă relație de prietenie.

Cântăreața nu a uitat să-i trimită un mesaj după ce Survivor România 2021 s-a încheiat.

Ce mesaj a avut Andreea Bălan pentru Elena Marin de la Survivor România: “Cea mai puternică”

Elena Marin a luptat aproape jumătate de an pentru a-și îndeplini visul. Să ajungă în Finala Survivor România. Nu a reușit însă, fiind eliminată în semifinalele concursului.

ADVERTISEMENT

Elena Marin a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare cu prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel. Mesajul care a însoțit postarea a fost.

“Mulțumesc, @survivorromania.oficial, pentru experiență. Aici m-am redescoperit pe mine”, a scris Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Postarea a fost apreciată de fani, iar unii i-au lăsat și comentarii. Andreea Bălan nu a uitat să-i trimită și ea un mesaj. Cele două sunt bune prietene.

“Cea mai puternică. Abia aștept să vii acasă”, a scris Andreea Bălan.

Ce mesaj a postat Andreea Bălan în urmă cu câteva zile

Artista și-a susținut prietena pe tot parcursul concursului. În urmă cu câteva zile a mai postat un mesaj atunci când nu știa încă faptul că Elena nu s-a calificat în finală.

ADVERTISEMENT

“Dragilor, eu îmi doresc foarte mult ca buna mea prietenă Elena să câștige această competiție, a luptat foarte mult să ajungă în finală, așa că vă rog din suflet să o votați la 1230, după ce se dă start vot.  Haideți să fim alături de ea, merită să câștige, a muncit foarte mult”, a spus Andreea într-un clip postat pe Instagram.

Elena Marin a avut și susținerea Andreei Antonescu.

“Dragii mei, experiența Survivor se apropie de final. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că am ținut încă din prima secundă cu Elena.

ADVERTISEMENT

Pentru ca Elena să se întoarcă acasă cu trofeul are nevoie de susținerea noastră, atât a mea, cât și a voastră. Tot ce avem de făcut este să votăm Elena! Hai Elena! Suntem cu tine până la capăt, pentru că binele întotdeauna învinge!”, spunea și Andreea Antonescu, într-un clip postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT