Ce mesaj a avut Darren Cahill pentru Simona Halep în timpul jocului cu Serena Williams! „Asta este cheia revenirii tale”

Alexandru Năstase   
în Simona Halep
21/01/2019, 11:39
Ce mesaj a avut Darren Cahill pentru Simona Halep în timpul jocului cu Serena Williams! „Asta este cheia revenirii tale” GALERIE FOTO
Darren Cahill vrea ca fosta lui elevă să joace mai mult cu backhand-ul

Simona Halep a venit la Australian Open fără antrenor, dar a fost ajutată în timpul competiției de fostul ei tehnician, Darren Cahill. Acesta comentează partida cu Serena Williams pentru ESPN America alături de Chris Evert și a scos în evidență câteva detalii clare despre jocul fostei sale eleve. Cahill a avut și un mesaj pentru Halep. Conform australianului, liderul mondial trebuie să joace cât mai mult cu backhand-ul pentru a-i pune probleme americancei.

„La 2-1 a fost momentul psihologic al setului în care Serena putea să facă 3-1. Simona a dat drumul la umeri și a început să joace cu back hand-ul mult mai bine. Asta este cheia revenirii Simonei, să joace cât mai bine cu back hand-ul. Simona a jucat câteva puncte bune pentru a-și recupera break-ul. Acum este mult mai relaxată, intră în teren și când simte lovitura, știe ce să joace. Oricine poate câștiga meciul, diferențele acum sunt foarte mici între cele două jucătoare. Simona a început să fie mai agresivă pe serviciul Serenei Williams. Backhand-ul a început să funcționeze. Nu credeam asta acum 15 minute (despre setul luat de Simona). De asta am venit la arenă. Să vedem un meci de genul acesta”, a declarat Darren Cahill, la puțin timp după ce Halep a câștigat al doilea set al întâlnirii cu Serena Williams

Ce mesaj a avut Darren Cahill pentru Simona Halep în timpul jocului cu Serena Williams! Darren și Simona
Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu Simona Halep la finalul anului trecut

Ce mesaj a avut Darren Cahill pentru Simona Halep în timpul jocului cu Serena Williams!

Și Chris Evert l-a aprobat pe Darren Cahill. Fostul lider mondial din circuitul WTA recunoaște că la un moment dat nu mai credea că Halep va intra în meci și se aștepta la o victorie facilă a americancei. „Backhand-ul a început să îi meargă Simonei. Exact când ne așteptam mai puțin back hand-ul a început să-i meargă. Ambele joacă un tenis de nivel foarte înalt în acest moment. Poate Halep să țină serviciul la acest nivel. Asta va decide rezultatul. Halep nu are serviciul Serenei, dar e mult mai bun decât ne-a obișnuit”, a declarat Chris Evert. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 21 de minute a ținut primul set al partidei Serena Williams – Simona Halep câștigat de americancă
Închide ×