Simona Halep

Ce mesaj a avut Darren Cahill pentru Simona Halep în timpul jocului cu Serena Williams! „Asta este cheia revenirii tale”

21.01.2019 | 11:39
Darren Cahill vrea ca fosta lui elevă să joace mai mult cu backhand-ul

Simona Halep a venit la Australian Open fără antrenor, dar a fost ajutată în timpul competiției de fostul ei tehnician, Darren Cahill. Acesta comentează partida cu Serena Williams pentru ESPN America alături de Chris Evert și a scos în evidență câteva detalii clare despre jocul fostei sale eleve. Cahill a avut și un mesaj pentru Halep. Conform australianului, liderul mondial trebuie să joace cât mai mult cu backhand-ul pentru a-i pune probleme americancei.

„La 2-1 a fost momentul psihologic al setului în care Serena putea să facă 3-1. Simona a dat drumul la umeri și a început să joace cu back hand-ul mult mai bine. Asta este cheia revenirii Simonei, să joace cât mai bine cu back hand-ul. Simona a jucat câteva puncte bune pentru a-și recupera break-ul. Acum este mult mai relaxată, intră în teren și când simte lovitura, știe ce să joace. Oricine poate câștiga meciul, diferențele acum sunt foarte mici între cele două jucătoare. Simona a început să fie mai agresivă pe serviciul Serenei Williams. Backhand-ul a început să funcționeze. Nu credeam asta acum 15 minute (despre setul luat de Simona). De asta am venit la arenă. Să vedem un meci de genul acesta”, a declarat Darren Cahill, la puțin timp după ce Halep a câștigat al doilea set al întâlnirii cu Serena Williams

Ce mesaj a avut Darren Cahill pentru Simona Halep în timpul jocului cu Serena Williams! Darren și Simona
Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu Simona Halep la finalul anului trecut

Ce mesaj a avut Darren Cahill pentru Simona Halep în timpul jocului cu Serena Williams!

Și Chris Evert l-a aprobat pe Darren Cahill. Fostul lider mondial din circuitul WTA recunoaște că la un moment dat nu mai credea că Halep va intra în meci și se aștepta la o victorie facilă a americancei. „Backhand-ul a început să îi meargă Simonei. Exact când ne așteptam mai puțin back hand-ul a început să-i meargă. Ambele joacă un tenis de nivel foarte înalt în acest moment. Poate Halep să țină serviciul la acest nivel. Asta va decide rezultatul. Halep nu are serviciul Serenei, dar e mult mai bun decât ne-a obișnuit”, a declarat Chris Evert. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 21 de minute a ținut primul set al partidei Serena Williams – Simona Halep câștigat de americancă
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri