Life

Ce mesaj a avut fiul celebrului Ozzy Osbourne după ce a făcut voluntariat în România pentru a ajuta copiii din Ucraina

Jack Osbourne, fiul celebrului star rock Ozzy Osbourne, a petrecut mai multe zile în România unde a lucrat ca voluntar încercând să-i ajute pe refugiații din Ucraina.
27.03.2022 | 20:56
Ce mesaj a avut fiul celebrului Ozzy Osbourne dupa ce a facut voluntariat in Romania pentru a ajuta copiii din Ucraina
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ozzy Osbourne a postat un mesaj emoționant pe Instagram, după ce a petrecut mai multe zile la granița dintre România și Ucraina. Acesta s-a înscris într-un program de voluntariat încercând să-i ajute pe refugiați, în special pe copiii cu nevoi speciale.

Ce mesaj a avut fiul celebrului Ozzy Osbourne după ce a făcut voluntariat în România pentru a ajuta copiii din Ucraina

Jack Osbourne a ajuns în România prin intermediul unui ONG, Hird Wave Volunteers, și a petrecut mai multe zile la granița cu Ucraina. În acest timp a încercat să ajute câți mai mulți copii fără părinți care au ajuns în România.

ADVERTISEMENT

Fiul starului rock a ezitat la început să posteze fotografii și să de amănunte despre ce a făcut, pentru că spune el: “M-am săturat să văd oameni care fac lucruri pentru cauze doar ca să poată posta despre ele”.

În final, a postat totuși un mesaj în care a spus că a fost extrem de impresionat de ceea ce a văzut.

ADVERTISEMENT

“M-am întors dintr-o excursie incredibil de profundă și care mi-a deschis ochii, la granița dintre România și Ucraina.

Am văzut aspecte ale umanității la extrema răului, dar și la extrema binelui. În timp ce lucram de-a lungul frontierei, am văzut valuri și valuri de refugiați. În principal femei și copii, care fugeau din țara lor în speranța de a găsi siguranță.

ADVERTISEMENT

Nu aveți cum să vă dați seama de lucrurile care se întâmplă acolo doar din imaginile pe care le urmăriți la televiziuni.  “, a scris Jack Osbourne.

De asemenea, acesta a fost extrem de impresionat când a văzut că toate lucrurile erau foarte bine organizate în România. În plus, Jack Osbourne îi îndeamnă pe toți cei care pot ajuta să-i sprijine pe refugiații din Ucraina.

ADVERTISEMENT

“Frontiera română era organizată și plină de resurse”, a mai scris fiul cântărețului Ozzy Osbourne.

ADVERTISEMENT