Life

Ce mesaj a avut Sorin Bontea pentru Cătălin Scărlătescu după ce a ratat calificarea în finala America Express: „Multe limite”

Ce mesaj a avut Sorin Bontea pentru Cătălin Scărlătescu. Ce i-a spus acesta după ce a aflat că a ratat calificarea în finala America Express.
23.03.2023 | 19:44
Ce mesaj a avut Sorin Bontea pentru Catalin Scarlatescu dupa ce a ratat calificarea in finala America Express Multe limite
Ce mesaj a avut Sorin Bontea pentru Cătălin Scărlătescu. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a transmis Sorin Bontea lui Cătălin Scărlătescu după ce acesta a avut un eșec la America Express. Iată ce i-a spus colegul de platou faimosului chef din emisiune după ce a ratat calificarea în finală.

Ce mesaj a avut Sorin Bontea pentru Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea nu a fost deloc critic la adresa colegului său de la Chefi la cuțite, ba chiar a spus că la televizor competiția pare mult mai ușoară decât este în realitate.

ADVERTISEMENT

Mesajul vine ca opinie a lui Sorin Bontea în calitatea sa de fost concurent la America Express și care a reușit să și câștige, alături de Răzcan Fodor.

Sorin Bontea a mai spus că cursele de la America Express sunt foarte solicitante. El a ținut să îl felicite pentru Cătălin Scărlătescu pentru parcursul pe care l-a avut în emisiune în ciuda faptului că a ieșit înainte de marea finală.

ADVERTISEMENT

”Știu că din fața TV-ului pare mai simplu, dar e o cursă extrem de solicitantă, care te împinge să îți depășești multe limite. Bravo, Cătălin, ai făcut-o și pe asta! Ești și piramida din Tikal acum”, a fost mesajul transmis de Sorin Bontea.

Cine participă în finala de la America Express

În marea finală de la America Express au rămas astfel două echipe. Cei care se vor duela pentru marele premiu vor fi Cătălin Bordea și Nelu Cortea, alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

„Cred că e o performanță. Mai ales că suntem primele fete în finală, după foarte mulți ani. Credem că finala o să fie super tare”, a spus Andreea Bălan.

Cătălin Bordea și partenerului de la America Express au fost foarte mândri de faptul că au putut ajunge până aici în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Gata! Finală! Facem tot traseul! N-am crezut niciodată. Mie mi s-a topit sufletul de bucurie, Te simți mândru”, a spus Cătălin Bordea.

Doina și Cătălin Scărlătescu au ajuns în fața Irinei Fodor și au ales un cufăr. Acesta avea totemul roșu, sinonim cu eliminarea.

ADVERTISEMENT