News

Ce mesaj a postat bărbatul din Arad după ce a ucis fetița: “Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine”

Mesajul postat de bărbatul care și-a ucis fiica vitregă în Arad. Ce a scris el pe rețelele de socializare?
02.11.2021 | 21:03
Ce mesaj a postat barbatul din Arad dupa ce a ucis fetita Te iubesc si iti multumesc ca esti cu mine
ADVERTISEMENT

Suspectul principal, care a și fost arestat pentru 30 de zile, a postat un mesaj de iubire la adresa mamei fetiței pe care o ucisese cu doar câteva ore înainte.

Ce mesaj a postat bărbatul din Arad după ce și-a ucis fiica vitregă

Informațiile arată că bărbatul s-a comportat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și a postat o fotografie cu iubita sa, mama fetiței ucise, în care îi făcea declarații de iubire.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a ucis-o pe fetița din Arad a scris pe pagina sa personală de Facebook cât de mult o iubește pe mama copilei și chiar spunea că dragostea este atunci când vrei să îi ceri persoanei în cauză un sfat și vrei să îi povestești tot ce ți se întâmplă.

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea.

ADVERTISEMENT

Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că mă iubești și mă respecți, să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui.

Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, este mesajul postat de cel care este acuzat că și-a ucis fiica vitregă.

ADVERTISEMENT

Mama fetiței nu știa nimic de tragedie. Ce a mințit-o criminalul

Mama fetiței nu știa nimic despre cele întâmplate, mai ales că bărbatul care i-a ucis fetița își arăta toată dragostea pe rețelele de socializare.

Mai mult, ea era în spital când s-a produs nenorocirea, dând naștere celui de-al treilea copil al său. Când a văzut că fetița lipsește, tatăl vitreg i-a spus mamei că aceasta este „prin vecini”.

ADVERTISEMENT

„Mama nu ştia. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini.

Conform declaraţiei unei martore, persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad, este cunoscut ca un consumator de droguri”, a precizat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, conform Agerpres.

Reamintim faptul că un tânăr de 23 de ani a ucis-o pe copilă lovind-o cu capul de un perete, după care a încercat să își ascundă urmele.

ADVERTISEMENT
Tags: