Life

Ce mesaj a postat Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei. A ținut să le mulțumească public

22.12.2020 | 07:26
Ce mesaj a postat Oana Roman dupa despartirea de Marius Elisei A tinut sa le multumeasca public
ADVERTISEMENT

Oana Roman a postat mai multe mesaje după despărțirea de Marius Elisei, ținând să mulțumească public celor care sunt de partea sa de când a rămas singură. Vedeta trece prin momente grele după ce soțul a plecat de acasă și i-a luat și afacerea cu haine. 

Fiica fostului premier al României Petre Roman nu regretă absolut nimic din ce s-a întâmplat în relația cu cel care i-a dăruit o fetiță, însă susține că de acum înainte se va axa numai pe creșterea și educarea copilului, dar și pe mama sa care locuiește cu ea.

ADVERTISEMENT

Șatena speră la un viitor mai bun pentru ea, Oana Roman fiind în continuare puternică în ciuda faptului că nu este la prima despărțire de Marius Elisei. De data aceasta separarea pare una definitivă, mai ales că a șters toate imaginile de pe rețelele de socializare în care apărea soțul ei.

Oana Roman, anunț de mulțumire după separarea de Marius Elisei

„Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viața mea urma să își schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună.

ADVERTISEMENT

Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifică un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta. Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumina și mi se va arăta calea.

Nu regret nimic și știu că pun capul pe pernă în fiecare seara cu sentimentul că am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Și asta voi face în continuare pentru Isabela și pentru mama.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru gânduri, încurajări și îmbrățișări. Vi le întorc înzecit”, a scris Oana Roman pe Facebook, în dreptul unei imagini alb-negru în care apare în mașină.

Vedeta a lăsat să se înțeleagă că Marius Elisei a plecat de acasă de mai bine de o săptămână, decizia fiind în totalitate a bărbatului. Oana Roman nu a dorit să vorbească despre motivul despărțirii, însă a precizat că soțul este cel care a lăsat-o fără afacerea cu obiecte vestimentare.

ADVERTISEMENT

Fostul PR al unei companii aviatice din România visează să aibă propria afacere, motiv pentru care este mai decisă ca niciodată să o ia de la capăt. Cu această ocazie le-a mai transmis internauților toate mulțumirile sale în aceste momente dificile.

„În două ore am primit multe sute de mesaje de la voi. Vă mulțumesc din sufletul ăsta pe care l-ați făcut să fie mai liniștit. Mă înclin! Sunteți parte din puterea mea și îmi sunteți mereu aproape, așa cum și eu vă sunt zilnic aproape, cu bune și rele”, a completat vedeta peInstagram.

ADVERTISEMENT