Life

Ce mesaj a primit Cleopatra Stratan de la soțul ei în ziua în care a împlinit 19 ani

Edward Sanda i-a transmis un mesaj romantic soției sale în ziua în care aceasta a împlinit 19 ani. Cleopatra i-a răspuns imediat.
06.10.2021 | 15:54
Ce mesaj a primit Cleopatra Stratan de la sotul ei in ziua in care a implinit 19 ani
ADVERTISEMENT

Edward Sanda a dorit să-i transmită un mesaj în mediul online Cleopatrei Stratan de ziua de naștere a acesteia. În plus mai aniversează ceva. În urmă cu fix un an cei doi s-au logodit.

Din mesajul postat de cântăreț se vede cât de mult își iubește tânăra soție.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în luna august, apoi au plecat în luna de miere.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a primit Cleopatra Stratan de la soțul ei în ziua în care a împlinit 19 ani

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Abia s-au căsătorit și sunt mai fericiți ca niciodată. De ziua de naștere a Cleopatrei, artistul a postat și în mediul online, chiar la miezul nopții un mesaj emoționant pentru a marca această zi importantă.

“Azi e despre tine! ? Tu! Cea care care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus ca te iubește infinit!

ADVERTISEMENT

Să ai parte de ceea ce-ți dorești și sa atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! “Te iubesc!” e prea puțin sa-ți spun in comparație cu ceea ce simt pentru tine! Happy Birthday , My #WifeyForLifey! ❤️??”, a fost mesajul postat de cântăreț pe contul său de Instagram.  

“Ce frumos! Te iubesc!”, i-a răspuns Cleopatra.

Unde locuiesc Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Cei doi s-au mutat împreună abia după căsătorie. Până atunci le-a fost destul de greu să fie împreună având în cea mai mare parte a timpului o relație la distanță, pentru că artista a locuit la Chișinău. Acum amândoi stau în București. Cei doi se gândesc ca în viitor să devină și părinți.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că fiecare lucru trebuie se întâmplă atunci când trebuie. Nu ne grăbim cu nimic.

Totul o să decurgă firesc așa cum a fost și începutul relației noastre”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni.

Tinerii s-au întâlnit prima dată în anul 2014 la un concert. S-au revăzut patru ani mai târziu la studio. Apoi au colaborat în mai multe proiecte, iar în final s-au îndrăgostit unul de celălalt.

ADVERTISEMENT