News

Ce mesaj a primit fostul principe Nicolae de la Alteța Sa Regală Principesa Elena. Nașterea nepotului Mihai, semn de pace în Casa Regală

Alteța Sa Regală Principesa Elena a transmis un mesaj special după nașterea nepotului său Mihai, fiul lui Nicolae și al Alinei Binder. Acesta poate reprezenta un semn de împăcare în Casa Regală.
22.04.2022 | 12:28
Ce mesaj a primit fostul principe Nicolae de la Alteta Sa Regala Principesa Elena Nasterea nepotului Mihai semn de pace in Casa Regala
Alteța Sa Regală Principesa Elena, mesaj special după nașterea nepotului său Mihai, fiul lui Nicolae și al Alinei Binder. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul principe Nicolae este aproape de o împăcare cu mama sa. Alteța Sa Regală Principesa Elena a trimis o scrisoare specială după venirea pe lume a nepotului Mihai.

Alteța Sa Regală Principesa Elena, mesaj special după nașterea nepotului său Mihai, fiul lui Nicolae și al Alinei Binder

În urmă cu o săptămână, fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a anunțat că soția sa, Alina, a născut un băiețel. Acesta a spus, atunci, că atât bebeluşul cât şi mama lui sunt în stare bună.

ADVERTISEMENT

Cuplul a ales ca al doilea lor copil să poarte numele bunicului, Mihai. ”Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti”, spunea Nicolae.

La doar o zi distanță, pe site-ul Familiei Regale a României era publicat un mesaj special. Acesta o avea ca sursă pe mama lui Nicolae, Alteța Sa Regală Principesa Elena.

ADVERTISEMENT

”Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celui de-al treilea nepot al său, Mihai, fiul lui Nicolae și al soției acestuia Alina-Maria.

Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutului sănătate, înțelepciune și noroc în viață!”, se arată în mesajul transmis de mama lui Nicolae.

ADVERTISEMENT

Casa Regală precizează că poza care însoțește textul face parte din colecția personală a Principesei Elena. Imaginea îi înfățișează pe cei doi copii ai săi, Nicolae și Karina.

Nicolae și Karina. Sursa foto: romaniaregala.ro

Ce spunea, în 2017, principele Nicolae despre relația cu masa sa

În 2015, Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de ”Principe al României” şi l-a exclus din Linia de Succesiune la Coroana României. Întrebat atunci despre această decizie, nepotul Regelui a precizat că a fost şocat, dar a respectat decizia Regelui şi că înainte de noiembrie 2015 acesta a avut o relaţie foarte bună cu familia şi cu mătuşa.

ADVERTISEMENT

Nicolae a avut ulterior o relație tot mai rece cu mama sa. În 2017, Nicolae Medforth-Mills a relatat că principesa Elena a fost ”mult mai rece” cu acesta.

”Mama mea, în ultimul an poate, a fost mult mai rece cu mine. Eu cred că ce am declarat, că nu am putut să îl văd pe bunicul meu (n.r. Regele MIhai) a fost foarte drept pentru mine, pentru popor, pentru că nu e normal să zici fără explicaţie că nu ai voie să îl vezi pe bunicul tău. Dacă asta e greşit, îmi pare rău.

Dacă a fost vreo explicaţie pe care să fi putut să o înţeleg direct de la bunicul meu din gura lui sau chiar o discuţie matură între mine şi mătuşa mea Margareta, aş înţelege mai bine. Şi probabil unde sunt acum cu situaţia asta nu s-ar fi întâmplat. Două minute cu bunicul meu. Atât. Nici asta. Niciun răspuns de la nimeni”, a spus Nicolae, intr-un interviu pentru Antena 3.

În 2015, Nicolae a dezvăluit că a încercat să-şi vadă bunicul şi că s-a confruntat cu un refuz. Acesta a mai subliniat că niciodată nu a existat o explicaţie pentru interzicerea permisiunii de a-l vedea pe Regele Mihai, când acesta trăia.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”