Life

Ce mesaj a primit Mihai Gâdea de la Nadia Comăneci. Moment special trăit de prezentator în direct la Sinteza Zilei

Mihai Gâdea s-a bucurat de un moment cu totul inedit în timpul emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3.
09.11.2021 | 09:06
Ce mesaj a primit Mihai Gadea de la Nadia Comaneci Moment special trait de prezentator in direct la Sinteza Zilei
ADVERTISEMENT

Prezentatorul este la cârma show-ului de 16 ani, ocazie cu care mai multe personalități din showbiz-ul românesc i-au transmis mesaje de felicitări.

Una dintre cele mai speciale urări a venit din partea cele mai bune gimnaste din lume. Nadia Comăneci nu a trecut cu vederea aniversarea emisiunii „Sinteza zilei”.

ADVERTISEMENT

Renumita sportivă i-a urat moderatorului Mihai Gâdea numai gânduri bune și l-a felicitat pentru munca pe care a depus-o de-a lungul anilor atât el, cât și întreaga echipă.

Mihai Gâdea, surpriză de la Nadia Comăneci, la Sinteza zilei

„Este o zi specială, o dublă aniversare. La mulţi ani, Mihai! Şi la mulţi ani pentru aniversarea a 16 ani de emisiune. Felicitări ţie şi echipei tale”, a transmis Nadia Comăneci, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Printre cei care l-au mai felicitat pe Mihai Gâdea pentru cel mai longeviv, urmărit și atacat talkshow din România se numără Loredana Groza și Dan Bittman.

„Felicitări! Sunt alături de voi pentru că întotdeauna veniţi cu cele mai proaspete ştiri de breaking news”, a spus jurata de la X Factor.

ADVERTISEMENT

„Pe noi ne leagă o prietenie lungă”, a adăugat la rândul său Dan Bittman, mai arată sursa menționată mai devreme.

De asemenea, Romică Țociu i-a urat prezentatorului ca aniversarea de 16 ani să fie doar începutul luptei pentru aflarea adevărului.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Răzvan Simion, urare pentru colegul Mihai Gâdea

Aniversarea emisiunii „Sinteza zilei” nu a fost trecută cu vederea nici de colegii de trust. Dani Oțil și Răzvan Simion sunt cei doi prezentatori care nu au uitat de această zi.

Cele două vedete de la Neatza au transmis un mesaj în stilul propriu și caracteristic, încercând ca urarea să aibă și o notă de amuzament.

„La mulţi ani, Mihai! Să ai mulţi ani fericiţi, să te bucuri de cei dragi şi să ne înveţi mult timp de acum încolo cum se poartă un costum”, au declarat prezentatorii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT