Life

Ce mesaj a primit Răzvan Fodor de ziua sa de naștere de la Radu Vâlcan: ”Oricum nu răspunzi”

Răzvan Fodor își aniversează ziua de naștere pe 22 iunie 2022, ocazie cu care a primit numeroase urări și felicitări, iar Radu Vâlcan se numără printre aceștia.
22.06.2022 | 15:26
Ce mesaj a primit Razvan Fodor de ziua sa de nastere de la Radu Valcan Oricum nu raspunzi
Răzvan Fodor, mesaj neașteptat de la prezentatorul Radu Vâlcan. Artistul împlinește 47 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 a primit un mesaj neașteptat de la moderatorul reality show-ului Insula Iubirii. Vedeta împlinește 47 de ani și este al doilea an pe care-l petrece departe de soția sa, Irina Fodor, care este la filmările de la America Express.

Răzvan Fodor, mesaj neașteptat de la prezentatorul Radu Vâlcan. Artistul împlinește 47 de ani

Răzvan Fodor își aniversează ziua de naștere, prietenii și fanii lăsându-i cele mai frumoase mesaje. Printre cei care nu a uitat de aniversare este și Radu Vâlcan, pe care îl cunoaște de ani buni și de care este foarte apropiat.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Insula Iubirii nu a încercat să-l contacteze telefonic, ci i-a transmis o felicitare în stilul său caracteristic pe social media. Vedeta de la Antena 1 i-a urat să rămână același om pe care îl știe de atâta vreme.

„Răzvan Fodor îți zic aici pentru că oricum nu răspunzi la telefon. La mulți ani din ăia cei mai mișto. Să rămâi același Fodor, dar și Răzvan!”, este mesajul transmis de Radu Vâlcan bunului său prieten, de ziua lui de naștere, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după ce a stat ascuns de ziua sa de naștere, Răzvan Fodor a reacționat și le-a mulțumit celor care s-au gândit la el în această zi specială. Cântărețul a făcut o filmare de la volanul mașinii, fiind împreună cu fiica sa, Diana.

„Da, trebuie să recunosc… am tot stat ascuns, dar nu pot. Mi-a luat-o vârsta razna, am stat ceva timp în jurul vârstei de 38-39 de ani, dar nu se mai putea.

ADVERTISEMENT

Și acum pentru că am văzut atâtea mesaje de la oameni mișto și dragi și cunoscuți, dar și necunoscuți, am zis că trebuie și ar fi frumos să reacționez și eu”, a spus vedeta în mediul virtual.

Răzvan Fodor, urare din partea soției sale, Irina

Răzvan Fodor a primit și o urare specială de la soția sa, Irina, care vara aceasta este plecată la filmările de la America Express. Este al doilea an consecutiv în care frumoasa șatenă nu este în România, alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!”, a scris moderatoarea de la Antena 1, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT