Life

Ce mesaj a transmis Alexandro Matias după eliminarea de la Chefi la cuțite: ”Tot la verde e Focul”

12.05.2021 | 22:50
Ce mesaj a transmis Alexandro Matias dupa eliminarea de la Chefi la cutite Tot la verde e Focul
ADVERTISEMENT

Alexandro Matias a transmis un mesaj emoționant după ce a ieșit din competiția culinară „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Concurentul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, ultima probă costându-l extrem de scump. 

Artistul a rezistat destul de puțin în emisiunea moderată de Irina Fodor, dar este extrem de mândru că a putut lua parte la această experiență. Vedeta a fost un coleg important în echipa lui Sorin Bontea și cu siguranță, îi va fi simțită lipsa.

ADVERTISEMENT

Plecarea concurentului a adus lacrimi în echipa verde, după ce Alexandro Matias a lăsat desertul prea mult timp la congelator. Tânărul s-a prezentat în fața juraților cu un preparat congelat, aceasta fiind și motivul pentru care a luat cel mai mic punctaj.

Alexandro Matias, mesaj după plecarea de la Chefi la cuțite. Ce a spus

„Trup și suflet pentru Echipa Verde până la sfârșit! Am câștigat chiar dacă experiență Chefi la cuțite pentru mine s-a încheiat!

ADVERTISEMENT

Prieteni, artiști, bucătari talentați m-au învățat atât de multe în sezonul 9 și continuă să mă învețe indiferent de culoarea de pe tunică. Pentru mine toți sunteți speciali, dar tot la verde e Focul”, a scris Alexandro Matias pe Instagram.

Fostul concurent din echipa verde a plâns când a aflat că trebuie să plece acasă, pentru că de fiecare dată a pus suflet în tot ce a gătit. Din păcate, norocul l-a părăsit la ultima probă, dar este mulțumit că a ajuns până în această etapă.

ADVERTISEMENT

Participantul de la Chefi la cuțite i-a mulțumit mentorului său, Sorin Bontea, fiind extrem de fericit că a avut ocazia să învețe de la el și să stea aproape de oameni frumoși și talentați.

„A fost o experiență monstru. Știi ce înseamnă să participi la un concurs care nu a fost pasiunea ta toată viața și să stai cot la cot cu niște oameni care au muncit toată viața. E tare. Sunt mândru de mine”, a mai spus Matias.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Alexandro Matias, motiv de plâns în echipa verde

Echipa lui Sorin Bontea a rămas în momentul de față cu numai 7 concurenți, fiecare dintre ei având numai cuvinte de laudă la adresa lui Alexandro Matias. El a fost considerat un om extraordinar, cu spirit de echipă și cu un vibe pozitiv.

Cristina Mălai s-a emoționat când a aflat despre plecarea colegului ei despre care spune că este extrem de calm și de prietenos, în timp ce Elena Matei a mărturisit că nu ar fi meritat să plece el, ci alte persoane de la Chefi la cuțite.

Rikito a fost și el extrem de afectat de plecarea prietenului său, fiind filmat în timp ce plânge. Riki s-a înțeles extrem de bine în compania lui Alexandro Matias, primul concurent care a fost eliminat din echipa verde.

ADVERTISEMENT