Fotbal intern

Ce mesaj a transmis Gică Popescu după ce s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! „Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu”

02.03.2019 | 11:46
Ce mesaj a transmis Gica Popescu dupa ce sa intalnit cu Razvan Burleanu Nu va doresc sa traiti ce am trait eu

Gică Popescu a transmis un mesaj clar după ce s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu, fostul său adversar din alegerile pentru Federația Română de Fotbal! Cei doi au stat la aceeași masă la un memorandum care a avut loc în Sofia. Fostul internațional a participat în calitate de consilier onorific al premierului la întâlnirea în care România a anunțat că încearcă să-și depună candidatura comună cu Serbia, Bulgaria și Grecia pentru găzduirea Campionatului European din 2028 sau a Cupei Mondiale din 2030.

Ce mesaj a transmis Gică Popescu după ce s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu!

De remarcat că în 2014, Popescu și Burleanu s-au luptat pentru funcția de președinte al FRF. Cu doar o zi înaintea alegerilor, fostul căpitan al Barcelonei a fost arestat. Libertatea a scris că Popescu l-a bănuit pe Burleanu că a uneltit împotriva lui. De altfel, „adversarul său” a fost beneficiarul direct al condamnării sale, de 3 ani, o lună și 10 zile. Burleanu avea să câștige alegerile.

„Am reprezentat două instituții, atâta tot. N-a fost prima oară când ne întâlnim, ne-am intersectat și la comitetul interministerial. Acum, întâlnirea a fost certificată de câteva fotografii. Nu ne strângem în brațe, nu ne pupăm, dacă asta vrei să știi. Totul ține doar de implicarea în niște proiecte comune. (Ați discutat și despre episodul din 2014? )Care episod? Cel al alegerilor. Nu avem astfel de discuții. 

Ce mesaj a transmis Gică Popescu după ce s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Popescu
Gheorghe Popescu a fost condamnat în urma Dosarului Transferurilor

Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu!

(Nici despre selecționarea fiului tău la loturile naționale?) Nu există un dialog apropiat, ți-am spus.  Credeți ce vreți, dar n-ați fost în pielea mea! Nu știți ce e în sufletul meu! Nu răscoliți un episod dureros pentru mine și vă cer să nu faceți aprecieri după un rahat de poză (se enervează). Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu!”, a declarat Gheorghe Popescu atunci când a fost chestionat despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu.

Gheorghe Popescu a fost condamnat în urma Dosarului Transferurilor. Pe 4 martie 2014 lumea fotbalului a fost zguduită puternic. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat la închisoare pe oamenii de fotbal implicaţi în acest caz. Mihai Stoica a primit 3 ani și 6 luni cu executare, Jean Pădureanu, 3 ani și 4 luni și Cristi Borcea 6 ani și 4 luni de închisoare. George Copos a fost condamnat și el la 3 ani și 8 luni, Victor Becali la 4 ani și 8 luni și Gigi Neţoiu la 3 ani și 4 luni de închisoare.

  • 8 oameni au fost condamnați în Dosarul Transferurilor