News

Ce mesaj a transmis Ministerul de Interne românilor care petrec Paştele la mare. Postarea ironică a MAI

28.04.2019 | 18:47
Ce mesaj a transmis Ministerul de Interne romanilor care petrec Pastele la mare Postarea ironica a MAI

Ministerul Afacerilor Interne s-a alăturat urărilor nenumărate de Paște pentru români. Mesajul lor este, însă, puțin ironic pentru cei care au ales să petreacă la mare sărbătoarea sfântă. Reprezentanții MAI i-au îndemnat pe aceștia să fie atenți la ce consumă la masă și să conducă prudent.

MAI, mesaj ironic de Paște

Reprezentanții MAI au lăsat un mesaj cu ocazia zilei sfinte de Paște pentru români, dar în special pentru cei care au decis să se petreacă la mare. „- Hristos a Înviat! – Adevărat a Înviat!
Ne-am urat Paște liniștit, serviciu ușor, apoi fiecare a plecat la misiunea lui. Până la urmă, liniștea și siguranța voastră sunt menirea noastră. Și în aceste zile, peste 22.000 dintre noi suntem la datorie. Nu ne plângem, pentru că și noi petrecem Paștele în familie… Da, familia M.A.I.!
Sărbători frumoase să aveți!

P.S. Sperăm ca singurele ciocniri din aceste zile să aibă loc la masă, și nu pe șosele. Vă rugăm să conduceți prudent!
P.P.S. Mesajul este valabil și pentru cei care fac “after” la mare. Azi se servește drobul… Atenție! cu B, nu cu altă literă… înțelegeți voi, că noi nu vă vom înțelege!”, arată mesajul Ministerului Afacerilor Interne pentru români.

Ministeru Afacerilor Interne, mesaj ironic pentru românii care sărbătoresc Paștele la mare
Ministeru Afacerilor Interne, mesaj ironic pentru românii care sărbătoresc Paștele la mare

Parlamentul European: “Fie ca …toți românii să meargă la vot”

“Fie ca… toţi românii să meargă la votul pentru Alegerile Europene, pe 26 mai!#dedataastavotez #alegeriUE2019 #EP2019 #AlegeriEuroparlamentare #Europarlamentare2019”, a fost mesajul transmis de către Biroul de Informare al Parlamentului European. De asemenea, Servciu Român de Informații nu a ratat nici această ocazia pentru a-i face pe români să râdă copios, ei fiind deja celebri pentru mesajele extrem de amuzante și cu subînțeles de pe rețelele de socializare. “Fiți buni!”, a fost mesajul SRI pentru cititori.

Viorica Dăncilă nu a lipsit din peisajul acesta. Premierul a pregătit o urare specială pentru cetățeni. “Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere şi speranţă, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni şi ne dau şansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta.”